Annonce
Fyn

Det' uhyyyggeligt: Møllergården går halloween-amok

Hr. og fru Græskar tager imod ved indgangen fra Adelgade 87. Foto: Betty Rasmussen
Annonce

Bogense: Kæmpeedderkopper, skeletter, spøgelser, græskarmænd og -koner har indtaget gårdmiljøet ved Møllergården, Adelgade 87 midt i Bogense. Og mere kommer til, før det for alvor bliver halloween i den sidste weekend i oktober.

For de 12 beboere synes, der mangler halloween-stemning i Bogense og specielt da i år, hvor sundhedsmyndighederne advarer om, at udklædte børn ikke skal gå fra hus til hus og forlange slik og risikere at få coronasmitte med i købet.

Derfor har Møllergårdens beboere besluttet, at der skal skrues helt op for uhyggen i deres gård, og fredag den 30. oktober fra 17 til 19 og lørdag 19-21 vil de trække i deres mest uhyggelige gevanter og gå rundt i gården og (u)hygge om gæsterne.

Men på grund af corona-spøgelset bliver der heller ikke i Møllergården delt slik ud til børnene, der vil være håndsprit, beboerne sørger for, at der ikke bliver trængsel i gården, og gæsterne skal gå ind gennem porten fra Adelgade og ud på Skovvej, så færdslen bliver ensrettet.

Og selv om uhyggen først er total i slutningen af måneden, har der allerede været mange nysgerrige inde i gården i løbet af efterårsferien for at se på de mange fantasifulde tableauer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Hvemhvadhvor: Så kom der billeder af sommerliv ved Nordenhuse

Indland

Udenrigsministeriet: Hele verden kan være lukket lige om lidt

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

S-politiker tiltalt 'lille du' og bedt om at passe gryderne: - Respektløst

Annonce