Annoncørbetalt indhold

Det skal du vide før optagelse af lån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Langt de fleste vælger at optage et boliglån i forbindelse med køb af bolig, eftersom det er de færreste der har kapital nok, til at kunne betale det hele nu og her. Inden man går ud og vælger bolig kan det være en fordel at vide, hvor mange penge det egentligt er muligt for dig at låne til boligkøb. Der findes flere udregnere på internettet, som kan være med til at give et indtryk af, og et cirkabeløb på, hvor meget du kan låne. Jo flere penge du tjener, og jo flere penge du har i forvejen, jo flere penge kan du låne.


Annonce

Så meget kan du låne

Det beløb, der er muligt at låne, afhænger i langt de fleste tilfælde af din nuværende økonomi, altså hvilken formue du i forvejen har, og om du har en god fast indkomst. I forhold til boliglån er der en tommelfingerregel, som man kan huske på, som siger cirka, hvor meget man kan låne. Reglen går ud på, at man tager sin årlige husstandsindkomst før skat og ganger den med 4.


Hvad skal du bruge lånet til?

Der er forskellige typer lån, som skal bruges til forskellige ting og formål. Der findes dog forbrugslån, hvor man ikke behøver at angive en bestemt ting man behøver at bruge pengene på. Ved et forbrugslån kan man normalt låne op til 4000.000 kr., selvom der som sådan ikke er et maks beløb man kan låne. Der findes også et almindeligt banklån og et boliglån. Et boliglån tages i forbindelse med boligkøb.


Lån til køb af bolig og bil

Inden man tager f.eks. et boliglån skal man spørge sig selv: hvor meget kan jeg låne. Det beløb, som du kan låne afhænger af, hvordan ens økonomi er lige nu, og om man kan betale omkring 5% af boligens beløb selv. De 5% procent skal kunne betales kontant. Hvis man har andet gæld som f.eks. et billån eller SU-lån skal dette også trækkes fra det beløb, som du kan låne.

Det kan også være, at du leder efter en ny bil, og derfor skal optage et billån for at kunne betale for den. Hvor meget du kan låne ved et billån afhænger igen af dine økonomiske forhold. Løbetiden for et sådan lån, altså den tid man har til at tilbagebetale lånet, skal også bestemmes. Løbetiden for at billån er i langt de fleste tilfælde kortere end ved et boliglån, da der er tale om et relativt mindre beløb.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.