Annonce
Fyn

Det mener I - om at genhuse Vollsmose-beboere i Svendborg og Fredericia

Vollsmose. Foto: Michael Bager

Odense: Her har vi samlet nogle af de kommentarer, historien om Venstres forslag har affødt på de sociale medier og på Fyens.dk.

Ulla-Britt Stordal: Kan man tvangsanvise en familie til en anden kommune, hvor den ikke har noget netværk, og hvor børnene samtidig skal tvinges til at skifte skole midlertidigt, indtil familien kan flytte tilbage til deres hjemby? Kan den overhovedet flytte tilbage? Det er i forvejen svært at finde en lejebolig i Odense.

Christina Nielsen: Altså, har man fuldstændig glemt, at det er mennesker, man taler om? Der hentydes kun til “problemerne”. Som om alle, der bor i Vollsmose, laver problemer.

Annonce

Lars Marcussen: Det begynder at ligne de tider, hvor fattige og besværlige borgere gik på omgang kommunerne imellem.

Herdis Gunilla Fokdal: Var det ikke det, der gik så grueligt galt i Grønland for mange år siden? Tvangsflytning er rædselsfuldt, stakkels mennesker.

Torben Tubbi Aaberg Frederiksen: Når kommunen nedriver, må kommunen stå for genhusning. Det kan aldrig blive en anden kommunes problem.

Casper Marienlund: Man kan ikke tvinge folk ud af kommunen. Det her virker som en billig omgang fra Venstre. Hvis andre kommuner vil stille boliger til rådighed for beboerne i Vollsmose, og hvis beboerne har lyst til at flytte, skal de selvfølgelige være velkomne til det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce