Annonce
Langeland

Det koster ikke en krone: Golfklub klar med tilbud til corona-fyrede

Langelands Golfklubs tilbud til langelændere, der har mistet jobbet på grund af coronakrisen, inkluderer undervisning af klubbens træner, Jonas Frøjn. Foto: Langelands Golfklub
Folk, der har mistet deres job på grund af corona-krisen, kan få et gratis prøvemedlemskab af Langelands Golfklub.
Annonce

Tryggelev: Kast dig over golfspillet uden at fiske tegnebogen frem.

Sådan lyder Langelands Golfklubs tilbud til dem, der har mistet deres job på grund corona-krisen.

Det fortæller Jan Frisenette, der er bestyrelsesmedlem i klubben og næstformand i underafdelingen Langelands Golfbane og oplyser, at idéen blev født på et bestyrelsesmøde tirsdag aften.

- Vi har kapaciteten og vil gerne hjælpe dem, der er blevet fyret på grund af corona. Dem, der er blevet udsat for det, står jo pludselig med en dag, de skal have til at gå, og det kunne jo være, de kan få noget ud af at spille golf, siger han.

Medlemskabet er på tre måneder og inkluderer undervisning i dels det finurlige spil, dels dets regler. Desuden giver det adgang til frit spil klubbens lille bane - den såkaldte par 3-bane - og det hele munder ud i et golfkørekort, som giver ret til at gå i krig med de store baner.

Annonce

Ikke kun filantropi

En betingelse er, at man bor på Langeland og kan dokumentere, at man i perioden fra 10. marts og frem til 1. august har mistet sit job på grund af corona-krisen.

Med i prisen på absolut ingenting følger lån af udstyr, og så vedgår Jan Frisenette, at der ikke udelukkende er tale om et tiltag i kategorien filantropi.

- Vi vil gerne hjælpe, men vores interesse ligger selvfølgelig også i, at vi godt vil have nye medlemmer. Når man er en forening på en ø, hvor de unge rejser væk, vil man godt have fat i de lidt ældre, siger Jan Frisenette.

Han oplyser desuden, at klubben lige nu har omkring 300 i medlemskartoteket. Af dem er i omegnen af 200 fuldtidsmedlemmer, mens de resterende enten er passive eller langdistancemedlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce