Annonce
Sport

Det forbudte skifte: Mette Tranborg skifter til konkurrenten

Mette Tranborg skifter til sommer til ligakonkurrenten, Team Esbjerg. Foto: Lasse Hansen
Den skadede Mette Tranborg skifter til sommer Odense ud med Esbjerg, når den 23-åriges kontrakt udløber i sommeren 2020.
Annonce

Håndbold: Der er gang i transfersnakken i Odense Idrætspark mandag. Først forlænges der med Althea Reinhardt og Mie Højlund, mens Mette Tranborg nu skifter til Team Esbjerg.

JydskeVestkysten skriver mandag, at den 23-årige Mette Tranborg skifter Odense Håndbold ud med Team Esbjerg, når den skadede spillers kontrakt udløber med de orange i sommeren 2020.

Team Esbjergs cheftræner glæder sig over skiftet, men han afviser samtidigt, at der ligger andre tanker end det spillemæssige bag tilgangen af Mette Tranborg.

- Vi er selvfølgelig bevidste omkring, at vi henter hende hos en rival, men Tranborg er udelukkende hentet på grund af hendes håndboldmæssige kvaliteter. Og så tror jeg også, at hun rent menneskeligt vil komme til at passe godt ind, udtaler Esbjerg-træner Jesper Jensen til JydskeVestkysten.

Selv udtaler den kommende Esbjerg-spiller, at hun havde brug for luftforandring.

- Jeg har været glad for Odense hele vejen igennem, men jeg kan mærke, at jeg nu er nået til et punkt, hvor jeg har brug for at prøve noget nyt. At bryde rammerne. Jeg har overvejet min situation i en længere periode, og det har været svært. Jeg kunne være blevet i Odense, men jeg havde bare en god fornemmelse efter mit første møde med Team Esbjerg. Den måde de gør tingene på, tiltaler mig meget, siger Mette Tranborg til JydskeVestkysten.

Mette Tranborg har været korsbåndsskadet siden februar, hvor hun pådrog sig en korsbåndsskade i Champions League-kampen mod franske Brest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Pletskud: Udvidet borgerservice

Svendborg

Flere indbrud i virksomheder: Tyv smurte ketchup, kartoffelsalat og marmelade på vinduer

Annonce