Annoncørbetalt indhold

Det danske marked for fodboldnyheder er vokset

Dette indhold er sponsoreret

Fodbold er måske den mest populære sport i Danmark. Den danske Superliga er fast inventar for mange danskere, og fodbold fylder mere og mere på medierne - både de seriøse og de sociale medier. Det danske marked for fodboldnyheder er vokset markant de seneste ti år, og der er nu også kommet endnu en spiller på markedet. Der er tale om det nye nyhedssite Ace Football. Ace Football er på trods af det internationale navn en startup fra Danmark, som specialiserer sig i fodboldnyheder. Det er en af mange nyhedssite omkring fodbold, og du kan læse meget mere om fodboldnyheder her. Denne artikel vil fokusere på det danske marked for fodboldnyheder og den nye spiller, Ace Football.

Et bredt marked for fodboldnyheder

Fodboldnyheder er ikke noget nyt. Allerede inden der var fodbold i fjernsynet og endda professionelt fodbold har der været fodboldnyheder. Divisionsbold og seriebold har i over hundrede år været en fast inventar i aviserne. Aviserne er blevet større, men ikke sluppet fodbolden. Ekstra Bladet, BT og andre store aviser har stadig fodbold i deres nyheds lineup.

Ace Football tilegner sig mange nye onlinebaserede nyhedssites som blandt andet Tipsbladet.dk, Bold.dk og plbold.dk, der er utroligt populære i Danmark. Det er et marked, som har mange fans, som gerne får deres nyheder flere steder fra. Dette gør også, at Ace Football kan tilegne sig og markedet har plads til nye startups som Ace Football.

Annonce

Det hele er samlet et sted

Der hvor Ace Football adskiller sig fra blandt andet Tipsbladet.dk og plbold.dk er at deres indhold favner meget bredere. Tipsbladet.dk fokuserer udelukkende på dansk fodbold og plbold.dk fokuserer kun på Premier League. Det gør at fodboldfans skal skifte side for at finde alle nyhederne, der er relevante for dem. Ace Football har alle europæiske ligaer i deres scope, hvilket gør at man kan følge med i Premier League og La Liga, samt Superligaen på en og samme side. Dette gør hverdagen nemmere og lidt mere overskuelig ved bare at have et sted.

Annonce

Produceret i Danmark

Ace Football er produceret af danske journalister, og deres hjemmeside og app er produceret af danske web designere og udviklere. Deres side er meget overskuelig og nem at finde rundt i. På trods af appens mange forskellige emner og ligaer føler man aldrig man farer vild i navigationen.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.