Annonce
Sport

Før AaB-OB: Det bliver Sayouba Mandé i OB-målet igen

Sayouba Mandé vogter målet igen som her i en kamp mod Sønderjyske sidste år. Jeppe Tverskov header væk , men han har karantæne i Aalborg. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

OB må undvære Jeppe Tverskov, der har karantæne. Målmand Oliver Christensen er ude med en muskelskade og Sayouba Mandé er favorit til at vogte målet i stedet for Hans Christian Bernat. Selv om Mandé måtte tage målet i OB's kamp mod Sønderjyske på sin kappe.

----------

Sport Fyns bud på en OB-startopstilling. Kick off, 18.00, Aalborg Portland Park , TV3 Sport, direkte, AaB-OB.

Emmanuel Sabbi tager formentlig plads på bænken efter en mindre god præstation mod sønderjyderne. Det ser ud til at give plads til Troels Kløve, der er blevet klar efter en ankelskade. Mads Frøkjær-Jensen spares stadig og skal gøres helt klar til søndagens kamp mod Lyngby og vil være en af dem, der sorteres fra af en 20-mandstrup.

Annonce

------

Alexander Juel Andersen spillede kun en time som stopper mod Sønderjyske, men er tilsyneladende klar til at spille i Aalborg. Oliver Lund var helt ude mod Sønderjyske, men kan meget vel blive medstopper via sin erfaring. Det betyder, at OB så ikke tør gamble og sætte unge folk som Christian Vestergaard eller Robin Østrøm ind i midterforsvaret.

-------

OB synes at satse på et erfarent mandskab, der vil lukke ned for nordjyderne i midten af banen. Farten skal udelukkende komme fra wingbackerne Ryan Johnson Laursen og Jørgen Skjelvik.

-----

Det lugter derfor af, at anfører Janus Drachmann kan få comeback som ekstra låsesmed bag Jens Jakob Thomasen og Aron Elís Thrandarson, så trekanten er blevet vendt om til en mere defensiv udgave. Bashkim Kadrii skubbes helt frem og Max Fenger er formentlig ikke helt fit efter kampen mod Sønderjyske og derfor ikke en mand for startopstillingen. Men Fenger står stadig i den 20-mandstrup, hvorfra to navne skal sorteres fra.

----------------------------------

AaB har klubbens portugisiske centrale låsesmed Pedro Ferreira i karantæne.

------

Martin Samuelsen udgik undervejs i AaB-træningen tirsdag, beretter Nordjyske. Inden da havde han beklaget sig over et slag på læggen. Men han kom dog på banen igen. Oscar Hiljemark er stadig under genoptræning.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce