Annonce
Ærø

Det bliver lettere at købe færgebilletter: Ærøxpressen lancerer ny bookingapp

Carl Jørgen Heide fortæller, at Ærøxpressen snart er klar med en bookingapp. Arkivfoto: Peter Becher Damkjær
Efter at have oplevet udfordringer med bookingsystemet, ser man hos Ærøxpressen frem til at erstatte det med en ny app.
Annonce

Ærø: I løbet af marts ruller Ærøxpressen en ny bookingapp ud. Her vil det være muligt at reservere og købe sin billet, men også at ændre i reservationen, annullere den, samt at se sin historik for bestillinger.

Carl Jørgen Heide, kontorleder hos Ærøxpressen, forklarer:

- Lige nu er det stadig sådan at reservationer foretages online og der kan ikke ændres i dem dér. Man er nødt til at ringe til os, hvis man vil ændre sin billettype eller afgangstidspunkt. Det bliver der så lavet om på med den her app, siger han.

På Ærøxpressens hjemmeside er der ingen informationer om det kommende bestillingssystem. Det skal dog nok komme, forsikrer Carl Jørgen Heide.

- Når vi ved med sikkerhed hvornår appen er i luften, kan jeg garantere at vi vil gøre opmærksom på den. Især fordi næsten 60 procent af vores rejsende booker deres tur på nettet. Det forventer vi vil stige, når appen kommer op at køre i løbet af marts. Og ligesom når man booker på nettet vil man gennem appen få fem procent rabat, siger han.

Der er god grund til at gøre billetbestilling så let som muligt. Det viser erfaringer fra Molslinjen, hvor man i lang tid har tilbudt en app til netop det formål. For nyligt tilførte man ruterne fra/til Als i bookingappen og det er gået over al forventning.

- Vores kunder har taget rigtig godt imod den her løsning. Faktisk har vi oplevet en næsten 100 procent stigning i bookinger over en tre ugers periode, sammenlignet med samme periode sidste år, siger Jesper Maack, Pr- og kommunikationschef hos Molslinjen.

Ærøxpressens app forventes klar senest i slutningen af marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Annonce