Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du sammenligne forskellige tilbud, inden du tager et lån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis vi går 15 år tilbage i tiden, så var lån noget, som man tog ned i sin lokale bankfilial for at bede pænt om. Hvis vi i stedet spoler tiden frem til i dag, så har du nærmest adgang til samtlige danske og udenlandske banker direkte fra din mobil.


Annonce

Det er derfor blevet enormt komplekst at finde det bedste og billigste lån. Lånemarkedet er efterhånden vokset i kompleksitet og uoverskuelighed, og derfor er det en rigtig god ide at danne sig et overblik og sammenligne lånetilbud fra mange forskellige banker.


LendMe er en sammenligningstjeneste for lån, der i skrivende stund samarbejder med 14 forskellige banker.


Når du vælger at søge om lån via en sammenligningstjeneste som LendMe, har du ikke blot mulighed for at modtage flere tilbud med kun én ansøgning, men du kan også sammenligne tilbud fra forskellige banker.


Det betyder, at du ikke behøver at have en længere videregående uddannelse i økonomi, for hurtigt og sikkert at kunne gennemskue, hvor du får det bedste lån.


Du bør altid sammenligne forskellige tilbud

Uanset om du låner penge til en ny sofa eller til at gennemrenovere din bolig, så kommer du ikke udenom at skulle sammenligne tilbud, hvis du gerne vil have det billigste lån.


Der er nemlig ingen garanti for, at din egen bank har den bedste pris på lån, selvom mange stadigvæk har den opfattelse. Banker er virksomheder, og de er naturligvis interesseret i at tjene penge. Som med alle andre produkter du kan købe, er der også forskel i prisen på lån.


Problemet er, at du ikke på forhånd kan vide, om det er din egen bank, Bank B eller Bank X, der giver dig de bedste vilkår og renter på dit nye lån.


Det bliver hurtigt en lang og besværlig proces at indsamle tilbud og sammenligne dem med hinanden. Det er her, at sammenligningstjenester som LendMe kommer ind i billedet.


LendMe er en uafhængig låneplatform, der samarbejder direkte med en lang række forskellige banker. Det betyder, at når du ansøger om lån hos LendMe, så får du personlige tilbud direkte fra bankerne.


LendMe hjælper dig efterfølgende med at sammenligne tilbuddene, så du på en overskuelig måde kan vælge det bedste lånetilbud.


Du sparer en masse tid og besvær ved at indhente og sammenligne tilbud, fordi du ikke skal bruge tid på at lave en masse forskellige ansøgninger og derefter kommunikere frem og tilbage med en masse banker.


I stedet får du tilbud fra de banker, der kan give dig et lån, hvorefter du blot vælger det tilbud, som er det bedste for dig.


Så nemt finder du det bedste lån

Hvis du går ind på lendme.dk, kan du starte en låneansøgning med det samme. Du bliver bedt om at svare på en række spørgsmål om din økonomi, bolig- og bankforhold. Disse oplysninger er fortrolige, og bliver brugt af bankerne til at komme med personlige lånetilbud.


Det lyder omfattede, men det tager faktisk højst fem minutter at besvare alle spørgsmål. Når din ansøgning er sendt afsted får du svar fra bankerne indenfor en time. Det gælder uanset om du er interesseret i at låne et lille eller stort beløb.


Når bankerne har svaret, har du et overblik over dine muligheder. Herefter skal du faktisk blot vælge det lånetilbud, som du synes er mest interessant. Når du har gjort det, så skal banken behandle din ansøgning. Her kontrollerer de, at de oplysninger du har skrevet i ansøgningen, er korrekte. Det kalder man for en kreditvurdering.


Når banken har endeligt godkendt din ansøgning, skal du blot underskrive låneaftalen med NemID. Herefter udbetaler banken pengene direkte til din konto.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.