Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du gøre tidsregistrering digital

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er faktisk slet ikke et spørgsmål, men mere en konstatering, at digital tidsregistrering er den eneste rigtige vej at gå. Manuel og analog timeregistrering i 2022 er på ingen måde en effektiv og konkurrencedygtig praksis, hvis man ønsker sorte tal på bundlinjen både i dag og i fremtiden. Det gælder som udgangspunkt samtlige brancher, men især én branche står for skud, hvis der ikke snart bliver gjort alvor af en digitaliseringsprocess. Nærmere bestemt er der tale om håndværkerbranchen. Rigtig mange håndværkere har i en årrække lukket øjnene for de digitale tendenser, der mere eller mindre er hverdag på de fleste andre markeder. Virksomheder i denne branche står derfor over for en stor udfordring, hvad angår ændringer af dagligdagens praksisser i forhold til timeregistrering, såvel i administrationen som i marken.


Annonce

Hvis du frygter forandringen, giver vi dig her nogle rigtig gode grunde til at overvinde den skræmmende følelse ved at smide notesblokken i skraldespanden og påbegynde digitaliseringsprocessen af jeres timeregistrering.


Først og fremmest: Det er nemt

Mange håndværkere har en mindre frygt for at bringe den digitale verden ind i deres arbejdsliv. Men kigger man sig om surfer størstedelen rundt i diverse app’s på deres smartphone, så snart de har fået fri. De er omringet af teknologi og bruger den også med fuldt overskud. Det handler bare om at skabe nogle gode arbejdsgange, når de skal i gang med at tidsregistrere i hverdagen. Heldigvis findes der software til timeregistrering, der gør det nemt og lige til at registrere timer - også når man står i marken. Der er tale om app og software, der er lavet specifikt til håndværkere, og der er derfor tænkt på brugervenligheden.


Det fulde overblik og timeforbruget

Mandag morgen går fra at være grå og fyldt med løse papirlapper til at blive dagen du ser frem til, fordi du nu har overblikket over alle arbejdstimer og derfor kan nå at drikke din kaffe, imens den stadig er varm. Overblik og struktur bidrager ganske enkelt til effektive arbejdsgange. Ydermere bidrager præcis timeregistrering til et præcist fakturerings- og lønningsgrundlag. Din virksomhed skal altså bruge færre penge på at ændre fejl og kan i stedet bruge ressourcerne andre og mere værdifulde steder.


Ro i maven og mentalt overskud

Det lyder måske ikke som den mest afgørende faktor, men når vaner skal ændres, så har vi mennesker det med at reagere. Vi går kontra, fordi vi skal begynde at vænne os til de nye vaner og arbejdsgange, og det kan godt skabe nogle gnidninger i en rum tid. Det vigtigste i en forandringsprocess er derfor stor forståelse for de frustrationer, der måtte opstå og ikke mindst en åbne dialog mellem administration og medarbejdere. Når der er skabt nogle trygge rammer, begynder roen at sænke sig. For når først det går op for alle i virksomheden, at lønsedlerne stemmer, fordi timer registreres korrekt og fejl og mangler elimineres, ja så begynder overskuddet i det nye sæt af vaner at give pote.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.