Annoncørbetalt indhold

Derfor er operationel leasing af bil perfekt til erhverv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du med behov for – eller blot lyst til – en ny firmabil, kan du stedet for at tage lån i banken for at købe en ny bil blot lease én. Når du leaser, er der ingen kedelige registreringsafgifter at tage stilling til. Du får i øvrigt stillet bilen til rådighed med det samme, og via den løbende kontakt med leasingselskabet får du taget hånd om udfordringer, der kan opstå ved fx skader.


Annonce

Operation leasing god til firmabiler

Hvilken leasingtype skal du så vælge? Operationel leasing er et godt valg til erhvervsleasing, for her er udgifter til operationelle omkostninger regnet med i det beløb, du betaler af på din bil over tidens løb. Du behøver ikke budgettere for evt. udgifter til dækskiftning, forsikring eller service i tide og utide – for det er der taget højde for ved leasingkontraktens indgåelse.


Slip for risici med en leasingkontrakt

Firmabilen taber selvfølgelig værdi, efterhånden som den bliver brugt – hvilket gælder for alle biler. Værditabet slipper du også for at tage stilling til ved operationel leasing, når først du har skrevet under på kontrakten. For allerede på dette tidlige tidspunkt bliver der taget hånd om restværdien. Altså står du uden store risici – du skal bare betale den faste ydelse for leasing.


Overlad papirarbejdet til andre

Skulle du stå med kapital nok til slet og ret at købe en ny firmabil, er leasing ikke altid det mest attraktive valg. Når det alligevel kan give mening at lease i disse situationer, skyldes det, at du ved leasing lader en ekstern partner stå med brodden af papirarbejdet, der er forbundet med bilen. I øvrigt kan du ved leasingaftaler bytte biler med jævne mellemrum og prøve forskelligt.


Sælg din bil – og leas den!

Står du allerede med en firmabil, har du faktisk flere løsninger til din rådighed. For hos nogle udbydere af leasing kan du nemlig sælge din bil – og derefter lease den. Som resultat får du i første omgang nogle penge ind på kontoen, og du får kontakt til en virksomhed, der som nævnt kan tage hånd om bilens tilstand og levere talrige tjenester i form af typer af bilservice.


Kom hurtigt ud på landets veje

Du kan derfor med fordel læse op på, hvilke løsninger du har, når det gælder leasing af en ny firmabil. Leasing er i hvert fald den nemme måde at komme hurtigt ud på landets mange veje.

Tjek derfor tilbud på leasing til erhverv.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.