Annoncørbetalt indhold

Derfor bør The Beaches of Fort Myers and Sanibel være en del af din Floridarejse

Frodig mangrove fuld af alligatorer og søkøer, farverige, gamle huse i koloni-stil og og en laid back atmosfære, der står i kontrast til det øvrige, livlige Florida. Området omkring The Beaches of Fort Myers and Sanibel på statens sydvestkyst er 'det gamle Florida', og rimer på afslapning, strande og ø-hop, som var man i Caribien.

Det ene øjeblik sejler man igennem tæt mangrove-skov fuld af eksotiske lyde og dufte, det andet øjeblik breder man sit badehåndklæde ud på en smuk strand flankeret af bølgende palmer. Ligegyldigt hvor man befinder sig på Floridas sydvestkyst, trænger naturen sig på i en usædvanlig kombination af spændende sump-områder og strandoaser fulde af blødt sand. Her lever fugle, pattedyr, skildpadder og alligatorer i et sandt paradis, mens indbyggerne forstår at nyde det eksotiske dyreliv omkring dem.

Den rolige vestkyst og det gamle Florida

Har man aldrig været i Florida før, er man tilbøjelig til at tro, at The Sunshine State mestendels rimer på strandfester og forlystelser, men Florida har meget andet at byde på. Her er et besøg på sydvestkysten ikke til at komme udenom, for området omkring The Beaches of Fort Myers and Sanibel favner både hyggelige, små lokalsamfund, stor natur, et helt ø-rige og skøn mad. Her er mindre bebygget end i øst, og store dele af strækket langs Caloosahatchee River er som et tidsbillede på 'det gamle Florida'.

I Fort Myers kan man slentre nedad byens gader og beundre de historiske huse i pastelfarver, mens det lune klima opfriskes af brisen fra den Mexicanske Golf. På grund af vejret havde både Thomas Edison og Henry Ford deres vinterresidenser her, og husene ligger lige ved siden af hinanden, for Ford og Edison var gode venner. Husene kan i dag beundres udefra og et spændende værksted besøges, hvor man kan lære om Fords og Edisons opfindelser. Tag også en spadseretur i den overdådige have, der endnu er fuld af planter som fortæller om Fords og Edisons research arbejde med at finde nye løsninger for landbruget og fødevareindustrien.

Annonce

USA's caribiske ø-rige

Ser man denne del af sydvestkysten oppefra, ligner området et stort Venedig: nord for Caloosahatchee River har vi Cape Coral, der er berømt for sit helt særlige miljø fuld af kanaler, vandrestier og små lokalsamfund, mens øerne i vest for mange turister udgør det afslappede centrum for deres ophold: her ligger Sanibel og Captiva, hvor det er oplagt at bo på hoteller eller i små huse lige ned til vandet.

Førstnævnte er oplagt at udforske på cykel, og så er Sanibel tilmed USA's største mangrovesystem og hjemsted for hundredevis af fugle og fisk, delfiner, søkøer, pelikaner og alligatorer. Captiva er strand, strand og atter smukke strande til alle sider, da øen på det bredeste sted kun er 500 meter. Sanibel og Captiva er perfekte som udgangspunkt for bådture til de mange øer i området, og det hele kan kombineres med guider og snorkling, hvor man blandt andet kan prøve at dykke sammen med mangrovens søkøer. Snyd heller ikke dig selv for en smagsoplevelse udover det sædvanlige, ved at spise nogle af områdets mange lækre frugter. De sælges til overflod på Pine Island, og kan endda krydre din egen, friskfangede fisk. Florida er nemlig lig med superbt fiskevand, og tiltrækker nogle af verdens bedste indenfor sporten.

Annonce

Daseri på strande i verdensklasse

Har man lyst til at udforske mere, er der også store oplevelser i vente i samfundene syd for Caloosahtchee River. Området kan bryste sig af at have en af USA's flotteste strande, nemlig Fort Myers Beach, som ligger på spidsen af Estero Island og i sig selv udgør en lille lagune med små-øer og en smuk udsigt udover den Mexicanske Golf.

Langs stranden ligger der masser af butikker, hoteller og gode restauranter, hvor man kan smage de lokale fisk og skaldyr. Herfra er der ikke lang til uberørt natur ved Bonita Springs, hvor det er oplagt at dase i sandet eller bevæge sig på enten cykel eller i kajak langs kysten. Kort sagt: et besøg i Florida er ikke komplet, uden at du har smagt på roen, skønheden og kulturen i sydvest.

Har du fået appetit på mere, kan du her læse om 7 oplagte oplevelser og aktiviteter på din rejse til Fort Myers og Sanibel, eller kontakte Check Point Travel.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.