Annonce
Fyn

Der røg pengene til isen: Biler parkeret ulovligt ved kendt strand

Vi strømmer til strande og kyster, og nogle steder i så stor grad, at det ender med ulovligt parkerede biler. Ved flere strande - her ved Saksild Strand nær Odder - holder politiet øje med, at der ikke samles for mange samme sted af hensyn til smittespredning med coronavirus.  Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix
Politiet har søndag igen delt bøder ud til bilister, som ved Hasmark Strand har parkeret ulovligt.
Annonce

Fyn: Det er formentligt sjovere at bruge pengene på is i stedet for parkeringsbøder.

Det skriver Fyns Politi i et tweet søndag eftermiddag, efter at der for anden dag i træk holder biler ulovligt parkeret ved den kendte strand Hasmark på Nordfyn.

Politiet skriver, at man har modtaget flere anmeldelser om parkering til ulempe ved Hasmark på Østre Strandvej, blandt andet ved ishuset. Man kan nok ikke fortænke strandgæsterne i at ville have is, men ulovlig parkering er noget, ordensmagten vil slå ned på.

I hvert fald lover man, at man er på vej med parkeringsafgifter, så derfor gælder det om at få flyttet bilen, inden der sidder en kedelig hilsen i forrudens viskerblade.

Også lørdag holdt der mange biler ulovlig parkeret i Hasmark, og det giver store problemer, fordi redningskøretøjer i tilfælde af en ulykke ikke kan komme frem. Samtidig gav det lørdag eftermiddag parkeringskaos og trafikkøer, fordi bilister ikke kunne komme hverken frem eller tilbage, når der blev parkeret i begge sider af Strandvejen og Østre Strandvej.

Lørdag blev der også delt bøder ud.

Fyns Politi minder også om, at man højst må være forsamlet 100 personer på samme sted. Derfor opfordrer man til at holde øje med, at man ikke sidder for mange og for tæt sammen. Begrænsningen er for at forhindre smittespredning med coronavirus.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Sport

Se alle billederne: Fynske håndboldherrer ender 13 års titeltørke med pokalguld

Annonce