Annonce
Sport

Der har skullet tales ud: GOG-profil skabte bronze-støj

Morten Olsen ærgrer sig over "støjen" i kølvandet på udtalelser efter GOG's tabte kamp i Holstebro, mandag aften. Foto: Tim K. Jensen/Ritzau Scanpix
GOG-playmaker Morten Olsen har blandt andet over for holdkammeraterne måttet forklare sin udtalelse om, at onsdagens DM-bronzekamp "kan bruges som en træningskamp". Cheftræner kalder udtalelsen for "kluntet".

HÅNDBOLD: Det er ikke kun den spillemæssige nedtur, der har været på dagsordenen hos GOG siden mandagens tabte, anden bronzekamp til TTH Holstebro.

Umiddelbart efter nederlaget sagde playmaker Morten Olsen både til Sport Fyn og TV 2 Sport, at den tredje og afgørende bronzekamp på onsdag i Gudme "kunne bruges som en træningskamp til Final 4" - pokalslutspillet i Herning den 19. og 20. juni.

- Vi har brugt tid på at bearbejde "den unødvendige støj, som den kluntede udtalelse fra Morten skabte". Det har vi talt om i gruppen, bekræfter GOG-cheftræner Nicolej Krickau, der tilføjer:

Annonce

- Morten ærgrer sig selv over "støjen", for det var slet ikke det, han mente.

Morten Olsen har flere gange sagt til Sport Fyn, at han slet ikke mener, der burde spilles om DM-bronze. Nicolej Krickau:

- Der er jo tusinde holdninger til en struktur - til, hvordan en turnering skal afvikles - og dér har Morten ret til at have en holdning og udtale sig om den.

- Så det var ordet "træningskamp", der var problemet?

- Den var kluntet, og det ved Morten godt - sagt umiddelbart i kølvandet på et nederlag.

- Morten Olsen sagde også før slutspillet, "at kun DM-guld talte for ham"?

- Topsportsfolk sætter overliggeren højt. Det er naturligt. Når det så ikke lykkes med det ultimative mål, må man sætte sig nye mål.

- Så bronze betyder noget for GOG, dig - og for Morten Olsen?

-Ja.

- Og Morten Olsen spiller på onsdag?

- Ja, selvfølgelig. Vi har lagt den "støj" bag os.

Endnu hårdere for Aalborg

Efter nederlaget i mandags var der fysisk træning for truppen tirsdag og onsdag, og så var der almindelig træning torsdag og fredag. Lørdag og søndag holder truppen fri før en hektisk uge, hvor GOG'erne vil være samlet alle syv dage i en hektisk afslutning på sæsonen.

Nederlaget i Holstebro betyder altså, at DM-bronzen skal placeres endeligt i Gudme onsdag aften i et tredje opgør mod TTH Holstebro. Kun tre dage senere, lørdag den 19. juni, skal GOG spille semifinale i pokalslutspillet Final 4 i Herning mod Aalborg Håndbold, og om søndagen venter en ny kamp - enten en pokalfinale eller endnu en bronzekamp.

Venter der GOG'erne et hårdt program, så er det ikke noget sammenlignet med Aalborg Håndbold, der sendte sydfynboerne ud i mørket i kampen om DM-guldet. Nordjyderne skal således ud i et nærmest umenneskeligt program i de kommende dage:

Lørdag og søndag gælder det Final 4 i Champions League i Køln med en semifinale mod Paris Saint-Germain med Mikkel Hansen, lørdag, og finale eller bronzekamp søndag. Onsdag spiller Aalborg så den tredje og afgørende DM-finale mod Bjerringbro-Silkeborg, og kun tre dage senere venter GOG altså i semifinalen ved Final 4 i Herning.

- Der kan selvfølgelig blive nogle resourcemæssige ting for Aalborg frem mod Herning. På den anden side står Aalborg med muligheden for tre titler. Meget hos Aalborg - ikke mindst mentalt - vil afhænge af, hvordan holdet klarer sig i Køln og i onsdagens DM-finale, vurderer Nicolej Krickau.

I GOG's tabte kamp i Holstebro blev sydfynboerne overrumplet af hjemmeholdets spil syv mod seks fra start, og GOG kom sig aldrig rigtigt over nedturen i starten af opgøret.

- Vi er selvfølgelig trætte af, at vi ikke fandt formlen til at løse TTH's spil syv med seks, og den del vil vi have stor fokus på ved træningerne mandag og tirsdag, som det lyder fra Nicolej Krickau.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Skjoldnæs-kaptajn har afleveret sine nøgler: Stopper med øjeblikkelig virkning

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: 173 testet positiv det seneste døgn - antallet af indlagte stiger med fire

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Skepsis over ny legeplads: Kommer til at gå ud over torvehandlen

Ærø For abonnenter

Hverken glamping eller hotel: Søbygaards fremtid er på plads

Faaborg-Midtfyn

Sensationelt fund: Ligsten over prominent Faaborg-købmand dukker op under kirkens gulv

Svendborg

Snart kan børnene rutsje og klatre i midtbyen: Sådan kommer den nye legeplads på torvet til at se ud

Erhverv For abonnenter

Trælastkæden Bygma bekræfter: - Ja, vi er på vej til Svendborg

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

EM

Nervøse trækninger i England inden braget på Wembley: Klinsmann sagde det forbudte ord

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Ærø

Pengene vælter ind: Ærø kåret til Europas mest energiansvarlige ø

Danmark

Snart bliver toiletbesøg en del af corona-bekæmpelsen

Kultur

Fem nye navne på Heartland: Fleetwood Mac-legende giver sin første solokoncert i Danmark

Langeland For abonnenter

Værtshus-ejer i retten for at holde åbent under nedlukning: - Det er ikke rimeligt med så kort varsel at regne med, at vi har styr på restriktionerne

Svendborg

Undskyld for fjernvarmeuheld: - Nina skal holdes skadefri

Annonce