Annoncørbetalt indhold

Der er penge at spare ved at sammenligne lån - mange penge…

Ved at sammeligne priserne på de forskellige låntyper kan du spare mere end 36.000 kr., men det voksende lånemarked og de mange online lånetilbud gør det svært at skabe sig et overblik og finde det billigste lån.

Det online lånemarked er vokset kraftigt i løbet af de seneste år, hvilket betyder, at der er kommet flere låneudbydere på banen. Få overblik og lån penge på fair-laan.dk.

De mange låneudbydere giver låneansøgeren mulighed for at udvælge det billigste lån blandt en lang række af forskellige låntyper og dermed spare penge.

Dog betyder det store antal af låneudbydere ligeledes, at det bliver stadigt sværere for en låneansøger at finde ikke kun det billigste, men også det bedste lån.

At navigere rundt mellem de mange typer af online lånetilbud med det formål at finde lige præcis dét lån, der passer bedst til ens behov, er en langsommelig og besværlig process.

Der er stor forskel på, hvad et lån koster, og derfor også på, hvad man kan spare ved at sammenligne lån.

I følge Andreas Linde, adm. direktør for sammenligningstjenesten fair-laan.dk, afhænger prisen på et lån ikke kun af beløbets størrelse og løbetid, men også af låneansøgerens kreditværdighed.

“Når et låneinstitut skal vurdere en potentiel låntagers kreditværdighed, kigger de på blandt andet på låneansøgerens indkomstniveau, formue og gæld. Hvis en låneansøger bliver vurderet til at have en god kreditværdighed, vil denne få en bedre rente. Omvendt, hvis ens kreditværdighed vurderes at være dårlig, vil man enten få et afslag eller en dyrere rente på sit lån.”

Hvis man står og skal tage et lån på 65.000 kr., 25.000 kr. eller blot 10.000 kr. med en løbetid på henholdsvis 5, 3 eller 1 år, kan der være mange penge at spare alt afhængig af, hvilken låneudbyder man vælger.

- Lån 65.000 kr. over 5 år med Santander og opnå en besparelse på 36.110,33 kr. sammenlignet med Bank Norwegian.

- Lån 25.000 kr. med løbetid på 3 år og spar over 3.000 kr. ved at vælge en låneudbyder med en forholdsvis lav ÅOP, fx AcceptLån.

- Små lån på 10.000 kr. har sædvanligvis en kortere løbetid og en højere ÅOP, hvilket betyder, at man skal være ekstra opmærksom. Spar mere end 5.000 kr. ved at vælge L’easy Minilån frem for Ferratum.

Ved at bruge en låneberegner kan låneansøgeren nemt skabe sig et overblik over de forskellige typer af lån, der er aktuelle på markedet, og dermed vurdere, hvorvidt et lån i virkeligheden er rentabelt.

Fair-laan.dk udviklet en låneberegner, der kan bruges til at beregne hvor meget, man skal betale i renter, månedlige ydelser og afdrag på forskellige lån.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.