Annonce
Ærø

Der er job at få på Ærø: Jordemoder, sygeplejersker og ungekonsulent søges

Når man søger efter ledige stillinger på Ærø, er der lidt af hvert at komme efter for tiden. Arkivfoto: Jacob Djurhuus Stejskal
Der er i øjeblikket en række ledige job slået op på Ærø.
Annonce

Ærø: Jordemoder, sygeplejersker og bogholdere. Det er ikke kun Tandlægen.dk, der søger folk. Der er i øjeblikket også en række andre ledige stillinger på Ærø.

En af dem er som ø-jordemoder på Ærø. En af øens to jordemødre har sagt op, og derfor søger OUH en ny jordemoder til at dække jordemoderkonsultationer, fødsler og til at vikariere for øens sundhedsplejerske. Der er frist den 27. november.

Også inden for det sundhedsfaglige søger Ærø Kommune sygeplejersker til sygeplejen. Der er tale om både faste stillinger og vikariater.

Ærø Kommune søger også en virksomheds- og ungekonsulent og en pædagogmedhjælper i et barselsvikariat til Børnehuset Kernehuset i Ærøskøbing. Begge stillinger har ansøgningsfrist den 28. november.

Også det private erhvervsliv har brug for folk. Blandt andet søger Netto en salgsassistent, ligesom der er bud efter bogholdere i regnskabsbureauet Hr. Regnskabsfører Andersen & Co.

Ledige stillinger på Ærø er samlet på Ærø Turist- og Erhvervsforenings jobportal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce