Annonce
Ærø

Der er job at få på Ærø: Jordemoder, sygeplejersker og ungekonsulent søges

Når man søger efter ledige stillinger på Ærø, er der lidt af hvert at komme efter for tiden. Arkivfoto: Jacob Djurhuus Stejskal
Der er i øjeblikket en række ledige job slået op på Ærø.

Ærø: Jordemoder, sygeplejersker og bogholdere. Det er ikke kun Tandlægen.dk, der søger folk. Der er i øjeblikket også en række andre ledige stillinger på Ærø.

En af dem er som ø-jordemoder på Ærø. En af øens to jordemødre har sagt op, og derfor søger OUH en ny jordemoder til at dække jordemoderkonsultationer, fødsler og til at vikariere for øens sundhedsplejerske. Der er frist den 27. november.

Også inden for det sundhedsfaglige søger Ærø Kommune sygeplejersker til sygeplejen. Der er tale om både faste stillinger og vikariater.

Ærø Kommune søger også en virksomheds- og ungekonsulent og en pædagogmedhjælper i et barselsvikariat til Børnehuset Kernehuset i Ærøskøbing. Begge stillinger har ansøgningsfrist den 28. november.

Også det private erhvervsliv har brug for folk. Blandt andet søger Netto en salgsassistent, ligesom der er bud efter bogholdere i regnskabsbureauet Hr. Regnskabsfører Andersen & Co.

Ledige stillinger på Ærø er samlet på Ærø Turist- og Erhvervsforenings jobportal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Tak for kaffe og fredspibe

Læserbrev: "Når jeg beskriver, at jeg i et spil bowling bliver væltet som en af keglerne, så er dette kun et billede på, at der kom et friskt pust udefra og absolut intet andet. Jeg kan kun beklage, hvis nogen har misforstået mit budskab, der er intet personligt i det, og det er ikke bare noget, jeg siger, for sådan er jeg ikke." Dette står i dag, fredag, i Per K. Kristensens læserbrev. Jeg vidste godt, at det var det, Per mente. Men jeg valgte med vilje at misforstå den, med det formål at vise, at vil man misforstå, så misforstår man. Derfor er det så vigtigt, at man bruger den korrekte retorik, når man vil ud med et budskab. Jeg tænkte i går aftes, torsdag, at jeg i dag, fredag, ville gribe knoglen og ringe til Per. For at lade ham vide, at jeg selvfølgelig godt var klar over, at han ikke mente min fysik, når han skrev bowlingkugle. I morges, idet jeg læste Pers læserbrev, tikkede en sms ind, om at Per gerne ville tale med mig. Jeg ringede til Per. Tror faktisk, at en af de første ting, jeg sagde var: "Se du kan jo godt". Med henvisning til dagens læserbrev. Per og jeg aftalte at mødes over en kop kaffe. Den har vi drukket i eftermiddag. Vi fik en rigtig god dialog, om hvor vigtigt det er at passe på brugen af jargon og ironi, for vi læser ikke alle ens. For Per var det vigtigt, at understrege over for mig, at han på ingen måde havde tiltænkt at bowlingkuglen skulle henvises til min fysik. Men at jeg var kommet ind fra sidelinjen og lagt dem ned. Jeg kender Per og ved, at han aldrig ville nedlade sig selv på dette niveau. Per og jeg talte om, at vi på en måde havde taget Peter Fröhlich råd til os. Vi tog dog ikke en kop kaffe med en politiker. Men med hinanden. Til kaffen serverede jeg en fredspibe (lakridspibe). Inden vi skiltes, med humøret i top, måtte jeg lige pointere over for Per, at jeg altså havde flere huller end en bowlingkugle. Per og jeg kunne have valgt at lade vores debat køre i avisen, men vi gik begge til hovedet i stedet for røven. Det respekterer jeg Per rigtig meget for. Han kunne have fortsat bag sin skærm, men han rækkede hånden ud til en dialog. Det var der andre som kunne lære af. Så hvad har jeg så lært af alt dette? Jo, en kop kaffe og lakridspibe kan faktisk skabe dialog og forståelse.

Annonce