Annonce
Sport

Der er godt gang i billetsalget til OB's skæbnekamp på søndag - men den tillade kapacitet på 5000 tilskuere nås næppe

OB's Ayo Simon Okosun ses her i Superliga-kampen mellem AaB og OB på Aalborg Portland Park, hvor der endelig var tilskuere tilbage på tribunen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
OB må lukke 5000 tilskuere ind mod Lyngby på søndag, og der har været godt gang i billetsalget, og derfor blev der fredag åbnet for salg til 3F Tribunen.

FODBOLD: Når OB på søndag spiller det, som med en herlig floskel må kaldes en skæbnekamp - som det her passer som fod i stribede hoser at kalde kampen mod Lyngby - er der for første gang i umindelige tider tilskuere på Nature Energy Park.

OB må lukke 5000 tilskuere ind, men så mange regner OB's kommunikationschef Rasmus Nejstgaard ikke med, at der kommer.

- Uanset hvad så glæder vi os vildt til at kunne byde tilskuere velkommen. Men traditionelt er der altid folk, som ikke møder op, selv om de har en billet på hånden, siger Rasmus Nejstgaard, der ikke tror, at det har noget med frygt for sikkerheden at gøre.

Annonce

- Det er bare sådan, at der altid er nogle, som ikke møder op. Men jeg er glad for her at få chancen for at opfordre alle med en billet til at møde op, siger OB-lederen, der naturligvis lige specielt nu - med både fortsatte begrænsninger og OB's sportslige situation in mente - håber, at den tilladte kapacitet bliver udnyttet.

- Divisionsforeningen og klubberne har jo lagt et stort stykke arbejde i at inddele stadion i sektion, og alle skal vise coronapas ved indgangen, hvor det tjekkes, og samtidig sidder  man med en meters afstand, siger Nejstgaard og peger på, at tilskuere også skal bruge mundbind, når og hvis de bevæger sig væk fra angivne plads.

Allerede i onsdags, hvor OB tabte i Aalborg - og dermed blev kylet ned i markant nedrykningsfare - kunne man mærke en tydelig eufori på tribunerne, hvor de nordjyske tilhængere nød at være tilbage i den rituelle manege, som også er fodboldverdenens væsen.

Ekstra applaus

Der ekstra applaus, jubel og stemning på en aften, hvor AaB hentede en vital sejr, selv om nordjyderne præsterede at brænde to straffespark.

I starten af kampen var der på samme vis enighed blandt tv-kommentatorerne om, at det nærmest gav kuldegysninger i nakken at mærke publikums rolle på et fodboldstadion, og den tidligere OB-anfører Kenneth Emil Petersen bruge flere gange ordet "skønt" om fornemmelsen.

Og den samme følelse kan forventes på Nature Energy Park. Det er OB-kommunikationschefen sikker på.

- Vi kan mærke i hele truppen og her i klubben, at man glæder sig meget til på søndag. Det melder spillerne og alle omkring det hele, siger Rasmus Nejstgaard.

Annonce

Næsten udsolgt

To tribuner er næsten udsolgt. Derfor har OB åbnet for salg af billetter til 3F Tribunen.

Online-billetsalget blev skudt i gang i mandags til hjemmekampen, der indledes klokken 18.00, og der er næsten udsolgt på både Richard Møller Nielsen Tribunen og Barfoed Group Tribunen, så man skulle fredag middag nok være hurtig på aftrækkeren, hvis man ville sikre sig en plads.


Vi kan mærke i hele truppen og her i klubben, at man glæder sig meget til på søndag. Det melder spillerne og alle omkring det hele

OB-kommunikationschef Rasmus Nejstgaard


OB er før kampen kun fem points foran Lyngby, der dog inklusive kampen på søndag mangler at møde OB to gange i nedrykningsspillet. Det siger alt om kampens betydning. Horsens er reelt rykket ned, så lige nu er det i tabellen per logik et to-hestes-ræs mellem OB og Lyngby om at undgå den anden nedrykningsplads - så længe OB ikke formår at vinde en kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Er udviklingsgrådigheden ved at gå for vidt, Svendborg Kommune?

Annonce