Annonce
Sport

Den gik ikke: Odense Bulldogs kan ikke længere nå slutspillet

Mavepuster til Odense Bulldogs, der nu må se frem mod næste sæson. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Efter en stærk slutspurt er det nu endegyldigt forbi for Odense Bulldogs, der ikke kan nå Rødovre Mighty Bulls på den slutspilsgivende ottendeplads. Det er definitivt efter nederlag mod Sønderjyske fredag aften.

ISHOCKEY: Drømmen om at nå slutspillet er slut for Odense Bulldogs. Fynboerne tabte fredag aften med 0-3 på udebane til Sønderjyske, og derfor er det ikke længere muligt at ende på ottendepladsen.

Frederikshavn White Hawks sendte ellers Bulldogs en hjælpende hånd, da nordjyderne slog Rødovre Mighty Bulls 6-4 med to mål i sidste minut - men lige lidt hjalp det. Med to kampe igen er Rødovre seks point foran Bulldogs, men er bedre i indbyrdes opgør - og derfor kan fynboerne ikke længere overhale ishockeyklubben fra den københavnske vestegn.

Senest Bulldogs var på besøg i Frøs Arena i Vojens, vandt fynboerne ellers meget overraskende 4-1, og dengang var det første sejr på udebane mod Sønderjyske siden 2017. Det var der brug for igen - dog uden samme held som sidste gang.

Annonce

Få mål - mange udvisninger

Næsten halvdelen af tiden skulle være gået, før aftens første scoring i Frøs Arena faldt. Desværre - med fynske briller - var det de sønderjyske værter, der kom i front ved svenske Victor Carlsson efter 29 minutter og 25 sekunder.

Bulldogs var ikke flittige med scoringerne, men kom alligevel en del på tavlen i form af en masse udvisninger. Det gjorde det bestemt ikke nemmere for fynboerne.

For mens der er faldet seks scoringer i begge Bulldogs' to seneste kampe, så blev der ikke givet ved havelågen på samme vis fredag aften.

Først med ti minutter igen kom der endnu en scoring. Hjemmeholdet udbyggede føringen på et mål af amerikaneren Matt Salhany.

Med halvandet minut igen lukkede Matt Prapavessis halballet i Vojens af med kampens sidste scoring til slutresultatet 3-0.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Fernisering i fire kunsttårne

Svendborg

Eksamensfri og karakterfri: Skolefolk vil åbne ny friskole i Tankefuld

Debat

Fyns Amts Avis mener: Ny sydfynsk friskole kan ramme megatrend

Annonce