Annonce
Faaborg-Midtfyn

Decofarver lukker den fysiske butik i Ringe - men fortsætter med webshop

Brian Dennis Jensen (t.v.) og Jesper Laursen ejer Decofarver, som nu lukker den fysiske butik i Ringe. Men virksomheden fortsætter med at drive webshop fra lokalerne i Ringe, og der er stadigvæk også en fysisk butik i Odense. Arkivfoto: Maria Retoft Pedersen
Firmaet Decofarver lukker den 1. september den fysiske butik i Ringe og fokuserer i stedet på webshoppen, hvor virksomhedens omsætning er steget voldsomt.
Annonce

Ringe: Det er snart slut med at købe maling på Gørtlervej 8 i Ringe. Den 1. september lukker Decofarver den fysiske butik i Ringe, men virksomheden fortsætter med en fysisk butik i Odense og fortsætter også med en webshop.

- Vi holdt lukket i den fysiske butik to en halv måned i foråret som følge af coronanedlukningen, og i den periode har vi vænnet folk til at handle via vores webshop. I dag har vi kun en tredjedel af den omsætning i butikken i Ringe, vi havde tidligere, og samlet set udgør butikkens salg i Ringe under fem procent af virksomhedens samlede omsætning, siger Brian Dennis Jensen, medejer af Decofarver, der har ligget i Ringe siden 2013.

Han ejer virksomheden sammen med Jesper Laursen, og de understreger, at der ikke er tale om, at virksomheden lukker eller er i krise efter coronanedlukningen. Tværtimod.

- Vi har 70-80 procent større omsætning i år i forhold til sidste år, siger Brian Dennis Jensen.


Samlet set udgør butikkens salg i Ringe under fem procent af virksomhedens samlede omsætning.

Brian Dennis Jensen, medejer af Decofarver


I 2017 flyttede firmet fra Odensevej til Gørtlervej i Ringe, og tidligere i år udvidede virksomheden med en afdeling i Odense.

Efter forårets coronanedlukning åbnede butikken i Ringe igen i juni med begrænset åbningstid med tre en halv time om dagen.

Ingen medarbejdere bliver fyret, selv om den fysiske butik i Ringe lukker.

- Alle ansatte bliver, og vi fokuserer nu på vores webshop og butikken på Bogensevej 64 i Odense N, hvor man kan køre hen, hvis man gerne vil se produkterne, inden man køber dem, siger Brian Dennis Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Fodbolddrenge tilbage på udendørsbanerne: Vi har glædet os mest til at se vores venner

Debat

Debat: Mareridtet på Ryttermarken

Debat

Debat: Lokalt skal vi også stille krav

Annonce