Annonce
Debat

Debat: Vi vil samle alle borgerlige partier

Ulla Larsen, lokalformand for Venstre i Svendborg. Arkivfoto: Michael Bager

Læserbrev: Politik er samarbejdets kunst, og hvor er det set mange gange, at beslutninger bliver stærkere, når man samarbejdet om dem. Politikere kan samarbejde om det meste, men retningen sættes af flertallet.

Der er mange meninger om, hvordan og hvem der skal samarbejde politisk, og med den sidste artikel i Fyns Amts Avis om borgmestre i Svendborg, er det tydeligt, hvor styringen har ligget.


Annonce

Det er sympatisk med de gode hensigter, men der må være konkrete handlinger bag ordene. Ellers er det en billig omgang.


Derfor har Venstre et stort ønske til det kommende kommunevalg, nemlig at samle alle borgerlige stemmer op, gerne i et stort valgforbund, så borgerlige stemmer kan arbejde for et borgerligt styre. Hvert parti og liste går til valg på et forskelligt grundlag, men grundlæggende er respekten for hvert menneske ens, nemlig at hver enkelt borger er noget i kraft af sig selv.

Der laves aftaler på kryds og tværs, og målet er at få størst mulig indflydelse på beslutninger. Det er sympatisk med de gode hensigter, men der må være konkrete handlinger bag ordene. Ellers er det en billig omgang.

I Venstre bemærker vi de enkelte udtalelser i læserbreve og glæder os over, at velfærd, erhvervsudvikling og fossil omstilling, og at udvikling i hele kommunen bliver kerneområder i den kommende valgkamp, men mest glæder det os, at borgeren sættes før systemet. En gammel og evigt ung Venstresag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Dispensationer i stride strømme

Annonce