Annonce
Debat

Debat: Vi skal værne om Danmark

Annonce

Synspunkt: Så er vi igang med 2020. Et nyt årti, hvor jeg glæder mig til at kæmpe for et Danmark, hvor vi tager mere ansvar og politisk belønner de mange danskere, som hver dag gør en forskel for dem selv og deres omgivelser.

Jeg savner retfærdighed overfor det arbejdende Danmark. En arbejderpolitik, hvor vi ikke kradser endnu mere ind i skatter og afgifter, men hvor folk, der går på arbejde, først og fremmest forsørger sig selv og deres nære, inden de forsørger alle mulige andre.

Vi skal værne om det erhvervsliv, som holder hjulene kørende på vores dejlige velfærdssamfund og være solidariske med de mennesker, som finansierer hele velfærdsgildet.

Danmark bliver ikke et mere retfærdigt land alene af at få en meget større stat og en større offentlig sektor. Der er brug for balance mellem forskellige hensyn for at sikre retfærdighed.

Det er for eksempel ikke retfærdigt, når regeringen øger udgifterne til offentlig forsørgelse af migranter og indvandrerfamilier med ekstra 1900 kroner netto om måneden. Indvandrerfamilier, der i stedet for at tage et arbejde og forsørge sig selv, bliver forsørget af de danske skatteydere. Et område hvor udgiften for ikke-vestlige indvandrere i forvejen er på 33 milliarder kroner om året.

Jeg savner solidaritet med de travle børnefamilier, der gerne vil have mere tid sammen med børnene i de første leveår. En god start på livet handler ikke kun om flere pædagoger, men også om nærvær og tid med mor/far.

På børne- og familieområdet er der brug for en mere retfærdig retning, hvor pengene følger barnet. I DF ønsker vi at lade danske familier passe deres egne børn hjemme i op til fire år for et tilskud, der svarer til dagpengesatsen. Dette for at give forældre en mindre stresset hverdag med bedre muligheder for omsorg og tryghed for børnene, mens de er små.

Jeg må indrømme, at statsministerens ønske om, at flere børn skal fjernes fra deres forældre, er det dummeste jeg har hørt. Børn og forældre hører naturligt sammen. Børnene er forældrenes - ikke statens.

Selvfølgelig kan en anbringelse være nødvendig, men man har ingen dokumentation for at tvangsfjernelser af børn har forbedret samfundets indsats overfor socialt udsatte familier. Heldigvis er de fleste partier enige om, at forebyggelse og en styrkelse af børnefamilierne er en mere farbar vej at gå.

2020 vil igen være et år, hvor kampen for vores danske værdier ligger øverst på min liste. Vi er nødt til at sætte langt hårdere ind, hvis vi vil bevare det Danmark, som vi kender og elsker.

Den politisk korrekte berøringsangst skal lægges på hylden, og vi skal turde sige åbent, at her i landet følger man vores danske værdisæt, der bygger på vores kristne, frie kultur - ikke på formørkede ideologer fra Mellemøsten.

Lad 2020 være året, hvor vi løser udlændingepolitikken fra bunden og i fællesskab tager afstand fra radikaliserede islamister, der vinder frem på bekostning af vores danske værdier og vores kristne kulturarv.

Jeg håber, at flere kommer til den erkendelse, at i de lande og områder, hvor islamiske værdier har fået indflydelse, er det sket på bekostning af friheden og freden. Kristne, jøder, homoseksuelle, piger, kvinder og kritikere af islam undertrykkes eller forfølges.

Flere og flere områder som Nørrebro glider længere og længere væk fra pædagogisk rækkevidde. Her hersker islamister og anarkister - og det må og skal vi sætte hårdere ind overfor.

De tydelige tegn i vores samfund med koranklodser i gaderne og militær foran den jødiske synagoge er daglige påmindelser om, at islam er til stede iblandt os, og at den ideologi ikke vil os noget godt.

Alt for mange i Folketinget tør ikke tale åbent om de problemer, vi har med islam i Danmark. De fleste partier i Folketinget er efterhånden kendetegnet ved sit ønske om at nedbryde kristendommen for derefter ukritisk at lade islam overtage det værdimæssige tomrum.

Lad os som Dronningen sagde i sin nytårstale hjælpe hinanden med at modarbejde anti-semitismen (jødehadet), som igen stikker sit grimme ansigt frem her hos os.

For ikke at tale og advare imod de strømninger i mange af vores politiske partier, som ønsker at sætte konventioner før fædreland.

Vi skal tage afstand fra de konventioner og de internationale systemer, som fratager os retten til at passe på vores eget hjem og land. I min optik må man være ualmindeligt naiv, hvis man fastholder, at konventionerne tager hensyn til lokale og nationale interesser.

Regeringen står magtesløs overfor at tage det nødvendige opgør i form af udvisninger. Den dukker nakken, når det kommer til konventionerne.

Men der er en grænse for, hvad danskerne vil finde sig i af overgreb, usikkkerhed og fornedrelse.

Så kære landsmænd. Kom op af sofaen og sig fra. Lad os tage kampen op mod denne gruppe af racistiske fremmede, der føler sig hævet til at lade deres dystre og umenneskelige doktriner ødelægge den frihed og lighed, der kendetegner civiliserede lande. Den formørkelse må aldrig lykkedes for dem.

Godt nytår.

Dorthe Ullemose skriver om udfordringerne i 2020. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce