Annonce
Debat

Debat: Vi går med skyklapper

Annonce

Synspunkt: Danmark er på jordkloden en lille bitte plet. På denne plet lever godt og vel fem-seks millioner primært etniske danskere.

Denne plet skal vi bevare og det med den oprindelige etniske borger med rødderne solidt plantet i mulden og med tusindvis af års akkumuleret dna. Den skal vi passe godt på, det er tvingende nødvendigt, ellers er vi inden for 100 år her ikke mere. I hvert fald ikke som vi ser danskeren i dag.

Denne befolkningsudskiftning må standses nu. Vi kan ikke modtage flere indvandrere og såkaldte flygtninge, som ikke har ressourcer til at klare sig selv. De bliver flere og flere og har med sig i bagagen en muslimsk baggrund, der efter min opfattelse ikke er foreneligt med det moderne kristne samfund.

Dagligt skal vi læse hvorledes uro og optøjer fra denne gruppe er en daglig begivenhed. Vi kan læse hvorledes, en nyfødt lille pige er bliver mishandlet og dræbt, alene fordi hun var en pige. På gaden ser vi flere og flere kvinder med anden etnisk oprindelse end dansk og i min optik med en provokerende hovedbeklædning som det tørklæde, de mere eller mindre frivilligt bærer, er.

Jeg bliver provokeret af, at de med denne beklædning udsender signal om, hvor fromme og rene de er. Vi andre er bare nogle vantro grisebasser, som skal udnyttes på det groveste, indtil de har taget magten. Jeg fatter ikke at mange ikke kan se det.

Regeringen må stoppe det nu. Vi kan ikke favne hele verden. Vi skal favne os selv og vores svage borgere. Vi skal hjælpe, hvor nøden er, men vi skal ikke bare kritikløst åbne Danmark for personer, det ikke er muligt at integrere i vores samfund.

Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvilken hudfarve og oprindelse immigranterne har. Kan de tilbyde at være en del af det danske samfund, som få også er, er det jo uden betænkning, at vi kan byde dem velkommen.

For min skyld kan de tro på nisser, Greta Thunberg, Allah, Buddha, og hvad der nu findes af religiøse tilhørsforhold. Deres religiøse trosretning hører til hjemme i privaten og ikke på arbejdspladsen. Det ryster mig at offentlige institutioner såsom vores hospitaler serverer kød, der er halalslagtet. Det reklameres der med nederst på den opslåede spiseseddel på hospitalsgangen. Hvad i alverden er det for et knæfald for muslimer. Får folk af jødisk oprindelse kosher-mad? Næppe.

Klimaændringerne har fået mange til at skrue sig op på hysteriets rand. Jeg vil ønske, at det også var gældende i indvandringsproblematikken, men der går vi med skyklapper på, man skal jo nødigt kaldes racist. Hvis ovennævnte giver mig tilnavnet racist, vil jeg bære dette med stolthed.

Så vågn dog op.

Karen Wengel skriver om flygtninge og integration. Arkivfoto: Roland Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Video: Budgetforlig i Svendborg sender millioner til ældre, børn og teater på Frederiksøen

Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce