Annonce
Læserbrev

Debat: Vi foreslår en pulje til at fastholde kvalificeret personale på plejeområdet

Annonce

Læserbrev: Ved de seneste budgetforhandlinger foreslog Socialdemokratiet, at der blev afsat en årlig pulje på 250.000 kroner til fastholdelse af medarbejdere inden for plejeområdet.

Årsagen var at det er vanskeligt at rekruttere medarbejdere til området, ikke bare på Ærø, men i hele landet. Dertil skal lægges at medarbejderene på området bliver ældre og grundet det almindelige arbejdspres og indimellem fysisk hårde arbejde kan overveje at stoppe.

Vi er klar over at 250.000 kroner ikke rækker langt, men kunne det bidrage til, at nogen blev lidt længere, ville vi dermed beholde kvalificeret og erfarent personale, så det ikke ender i en ond spiral hvor arbejdspresset bliver utåleligt.

Plejesektoren er et vigtigt område, og vores ældre og medarbejderene fortjener som alle andre ordentlige vilkår. Vi er klar over at der løbes stærkt overalt blandt kommunens ansatte og at man indimellem må skubbe opgaver, men pleje og omsorg kan ikke udsættes.

Der kunne ved budgetforhandlingerne ikke skabes flertal for forslaget, nogen mente det var for meget, nogen for lidt og nogen at så ville alle andre også have. Vi mener, at de fleste godt kan se de problemer der kan opstå på området og vigtigheden af at det fungerer. Vores medlemmer rejser igen og igen dette spørgsmål, og vi vil derfor genfremsætte forslaget ved de kommende budgetforhandlinger.

Ole Wej Petersen og peter Hansted, Socialdemokratiet på Ærø.
Annonce
Annonce
Fyn

Dalum: Næsby misbruger COVID-19-regler

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Debat: Et grønnere Svendborg

Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce