Annonce
Svendborg

Debat: Vi er ikke utrygge trods ballade på Oure Efterskole

Arkivfoto: Langeland Kommune

Læserbrev: Vi er om nogen nærmeste nabo til hele skolekomplekset i Oure og har været det siden starten i 1987.

På tre sider af vores matrikel bor der elever. Der kan meget vel i tiden, der er gået, have boet mere end 1000 forskellige elever, hvad enten det har været højskole- eller efterskoleelever.

Alle disse unge mennesker er sikkert ligeså forskellige som alle andre unge, men det helt overordnede billede er, at de er udadvendte, høflige, glade – og morgenfriske. De oplever Østervangen, hvor vi bor, som så tryg, at de benytter stier, fortove og veje som opholdsareal, spiller bold, løber eller blot slentrer, som kun unge mennesker kan. Men det ved vi, så vi passer på dem.

En gang imellem oplever vi høj musik, men hvis ikke det er i den alder, man skal give den gas, hvornår skal det så være? Igennem de mere end 30 år der er gået, har der naturligvis været et par enkelte sager, som jeg har vendt med skolens ledelse, og vi har hver gang fundet en hurtig løsning.

Så vi er på ingen måde utrygge, og vi er slet ikke nervøse for, om skolens ledelse tager professionelt hånd om den meget kedelige hændelse, som vi alene har læst om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce