Annonce
Svendborg

Debat: Venstre ved vi (ikke) hvor vi har

Annonce

Læserbrev: Venstre, ved Mette Kristensen har meget travlt med at fortælle, hvor store visioner partiet har for Svendborg kommune, og samtidig har hun meget travlt med at nedgøre de partier, der er økonomisk ansvarlige. Det er godt at have visioner, men hvis visionerne skal realiseres, skal der skabes økonomisk råderum.

Kommunens økonomi ligger DF meget på sinde - derfor ønsker vi på ansvarlig vis at prioritere skatteborgernes penge, hvor de gør mest gavn.

Venstre ønsker at realisere et teater på Frederiksø med en kommunal medfinansiering på 25-30 millioner, som skal falde her til de kommende budgetforhandlinger. Derudover har de et hav af andre projekter, som enhver ved aldrig bliver til noget. Pengene hænger ikke på træerne.

Der er intet i vejen med et teater, men hos DF ser vi hellere, at det maritime bevares og udvikles på Frederiksø, og at der bygges videre på den helt særlige maritime kulturarv.


Det er i det hele taget meget svært at se Venstres politiske retning for kommunen, når partiet ikke foretager sig nogen form for prioriteringer.

Dorthe Ullemose


Nogle af de mange millioner Venstre vil bruge på et teater - synes jeg, vil gøre mere gavn i vores landområder/lokalområder og i forhold til ældre, som vi kan se oplever en ussel og uværdig behandling i flere kommuner.

Jeg har endnu ikke hørt andre partier end Venstre, der både vil have et teater og et maritimt kulturhus på Frederiksø. Det står partiet endnu engang helt alene med.

Selvfølgelig vil der være bred politisk interesse for et fremtidigt maritimt fokus, men det er ikke der samme som at bruge millioner på et maritimt kulturhus og et teater.

Det er i det hele taget meget svært at se Venstres politiske retning for kommunen, når partiet ikke foretager sig nogen form for prioriteringer. Venstre vil det hele, der er ingen smalle steder - men mon ikke læserne har gennemskuet det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Fordrukken kvinde sov på perron

Svendborg

Værftsejer forsøger at sælge boligprojekt i Gambøt: - Jeg ligger i forhandling med flere interesserede købere

Annonce