Annonce
Debat

Debat: Venstre stod helt alene i byrådet i indsatsledersag

Lars Kalmar og Dorthe Ullemose (DF) til valgcafé på Svendborg Rådhus, Kommunalvalg 2017. Foto: Katrine Becher Damkjær

Læserbre: Kære Birger Jensen, Venstre stod fuldstændig alene på sidste byrådsmøde angående jeres punkt om Beredskab Fyn. Og det gjorde I, fordi hverken borgmesteren eller de øvrige medlemmer i byrådet havde fået sagen fremlagt.

Bo Hansen skulle først mødes med Beredskabskommissionen få dage efter det afholdte byrådsmøde, hvor sagen for ham skulle forelægges.

Som det tydeligt fremgik i avisen dagen efter byrådsmødet, så mente samtlige partier, at Venstre havde taget os alle som gidsler, eftersom vi ikke kan tage stilling til en sag, som ingen kender. Sagen er ikke forelagt nogen kommuner og skal først i høring senere på foråret, og der har alle kommunerne mulighed for at nedlægge veto. Hvis byrådet på det tidspunkt stemmer imod, så falder forslaget.

Annonce

Det endte med, at du og Venstre på byrådsmødet ville tvinge en afstemming igennem, som ingen kendte konsekvenserne af - hvorfor I også var de eneste, der stemte for. Så Birger, det handler ikke kun om mig eller DF, som du så gerne vil prøve at fortælle læserne.

Med så latterlig en afstemning handler det åbenlyst for jer om efterfølgende at gå ud og fortælle, at Venstre var de eneste, der stemte imod en centralisering af Beredskab Fyn.

Jeg gentager igen – intet kunne være mere forkert.

Og i forhold til det borgerlige samarbejde, som du efterlyser, så vil det kræve, at Venstre kommer ud af osteklokken - så vi andre kan mærke og se det samarbejde, som du ønsker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hvorfor glemmer I altid os sejlere: En bro vil tvinge os ud midt på Lillebælt

Annonce