Annonce
Ærø

Debat: Værdsætter I ikke sosu'erne?

Annonce

Læserbrev: I forbindelse med budget udtaler Jens Weiss i FAA, at han er ked af, at hans forslag vedrørende fastholdelse, uddannelse m.v. ikke kom igennem.

Han nævner også at kommunen står over for rekrutteringsproblemer og det er vel ikke så underligt. Mig bekendt ligger en sosu på ca. 18.500 i løn, som man kan overleve på men ikke leve af. Der har tidligere i FAA været skrevet om sosu'ers lønefterslæb på ca. 6,7 procent, hvor forklaringerne fra borgmester med flere var, at der ikke i budgettet var afsat midler, og da jeg endnu ikke har læst at dette efterslæb er korrigeret, vil jeg blot gøre opmærksom på at sosu'er så mangler 14.874 kroner årligt i lønposen.

Så til den samlede kommunalbestyrelse vil jeg spørge: Kan I give blot en god grund til at folk skulle blive i de job eller søge de stillinger. Disse mennesker kan dårligt føle sig værdsat, når de i avisen kan læse, at I deler ud med rund hånd af alt muligt unødvendigt som for eksempel museer - hvad er vigtigst - museets gamle støvede ting eller sosu'er og borgernes pleje?

Niels Bæklund har svært ved at se, hvordan kommunen skal kunne tiltrække folk til ledige SOSU-stillinger, når man ikke vil gøre noget ved det lønmæssige efterslæb. Arkivfoto: Morten Marboe
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

150 bekymrede borgere til vindmøllemøde: - Vi er især bange for støjgenerne

Annonce