Annonce
Læserbrev

Debat om nyt supermarked: Ildsjæle bør gøre massiv modstand 


Efter min mening påhviler der samfundet et stort ansvar for at værne om fællesskabet og styre kommercielle tiltag i lokalområderne.

I Ollerup har den lokale brugs gennem mange år levet op til og udviklet sit ansvar, både handelsmæssigt og som socialt samlingspunkt – en kvalitet i lokalsamfundet.

Det potentiale søger et nyt supermarked nu at gøre indhug i - sikkert i intentionen om fri konkurrence og billigere priser.

Og symptomatisk ønsker kæderne altid at nyetablere sig i en lokalitet, hvor andre har plejet et kundeunderlag - som de kan gå på hugst i.

Denne junglelovs adfærd er måske reglen i større byområder, men for landområdernes kultur er den fatal.

Processen her er i den indledende fase, men det er her, holdninger skal markeres, så jeg håber, ildsjæle i Ollerup-området træder i funktion og massivt tilkendegiver en modstand.

Hvad siger fællesskabet 5762? Og brugserne i Ulbølle og Vester Skerninge?

Et endnu unavngivent landsdækkende kæde ønsker at åbne en dagligvarebutik på en mark overfor Dagligbrugsen i Ollerup, og det er Svend Sølling Jensen fra Thurø ikke tilhænger af.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Dødsfald For abonnenter

Nekrolog: Praktiserende læge i Rudkøbing Erik Søgaard Rasmussen var aldrig bange for at tage ansvar på sine patienters vegne

GOG

GOG forlænger med stregtalent

Svendborg For abonnenter

Tre socialdemokrater stemte ikke med borgmesteren: Splittet byråd godkender principper for søfartsskoleprojekt

Annonce