Annonce
Ærø

Debat: Undskyld til Ærø for alt det rod med billetteringen

Annonce

Læserbrev: Det er vel på sin plads at starte med et "Undskyld, Ærø" - for alt det rod med billetteringen. Som jeg sagde i byrådssalen i aftes (onsdag, red.), har vi med de oplysninger, som vi fik af administrationen, foreslået og vedtaget det tidligere forslag. Det var dumt af os ikke selv at tjekke baggrund og oplysninger, men vi bør, som udgangspunkt, kunne stole på de oplysninger, som administrationen giver os.

Det er sket nu, og så håber jeg at der for eftertiden kan opnås et politisk flertal for at etablere en bestyrelse til det kommunale færgeri, så politikere ikke skal sidde og sagsbehandle, hvis ledelsen svigter deres opgave. Her tænker jeg tilbage på tidligere og nuværende forslag og beslutninger i kommunalbestyrelsen.

Som en af mine politiske kollegaer så rigtigt skrev: ”Billetteringsforslaget har mange ansigter”, og det er jo også sandt nok, men kommer det ikke an på, hvilke briller man tager på? Kun hvis man husker at lægge fakta og politiske incitamenter ærligt frem, kan man lave brede politiske forlig. Som situationen pt. er i byrådssalen, kræver det balance på en knivsæg og en vilje til at tale sammen om tingene, hvis man vil sætte Ærø i centrum.

Jeg håber meget, at det er den vej, vi er på vej hen ad, og at det lykkes med at sende alle de personrelaterede intriger og angreb til ringhjørnet.

Ole Wej Petersen skal jo ikke være boksemester, men borgmester for hele Ærø.

God weekend til alle og endnu en gang UNDSKYLD, men det lykkedes vist til de fleste ærøboeres tilfredshed.

Jens Weiss undskylder for alt billetteringsbøvlet. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce