Annonce
Svendborg

Debat: Udgifter til flygtninge og velfærdsmigranter er skyld i at Svendborg skal svinge sparekniven

Arkivfoto: Louise Koustrup.
Annonce

Læserbrev: Nu ser Svendborg konsekvensen af en landsskadelig politik, hvor indvandrere fra især muslimske lande aldrig bliver selvforsørgende og bliver her i landet til evig tid.

En del af årsagen til de store besparelser skyldes stigende sygehusudgifter og en udligningsreform, som i den grad er brudt sammen. Men en anden væsentlig årsag til Svendborgs katastrofale økonomi er udgifterne til flygtninge, som aldrig bliver selvforsørgende. Her har vi et efterslæb, der går flere år tilbage. Og Svendborg ligger fortsat helt i bund med at få flygtninge og migranter i arbejde.

Er det byrådets skyld? Ikke direkte, men når samtlige medlemmer i byrådet, pånær DF, tilhører partier i Folketinget, som gør flygtninge til indvandrere i kommunerne, så er man vel lidt medskyldig.

Det er klart, at når man ikke er selvforsørgende, så betaler kommunen alt fra boligudgifter, tandlæge, transport, institution, tolke og et hav af andre sociale ydelser. Og vi skal huske på, at staten ikke giver den refusion som tidligere. I sidste ende går pengene til flygtninge fra velfærdskontoen. Det går ud over vores velfærdsydelser, og det har vi aldrig ønsket i Dansk Folkeparti. Flygtninge skal være her midlertidigt og vende hjem, når forholdene tillader det, og hvis man ikke er selvforsørgende efter et par år, skal ydelserne ophøre.

En ny fremskrivning fra Finansministeriet viser, at ikke-vestlig indvandring og efterkommere koster varigt 33 milliarder kroner om året frem til 2100 - derfor skal vi have en effektiv hjemsendelsespolitik. Midlertidig ophold skal være midlertidigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce