Annonce
Debat

Debat: Trump har gjort det eneste rigtige i Mellemøsten

Annonce

Synspunkt: Et læserbrev i FAA den 10. januar forfattet af brødrene Peter og Oluf Dragsbo, under overskriften "Er USA blevet til Amerikas forenede Slyngelstater?", indeholdende blandt andet dette citat: "Amerika hvor er det skønt at se din store røv på vej ned".

Jeg troede først, det var forfattet af et par venstreorienterede elever fra syvende klasse, som lidt ubehjælpsomt prøver at genere præsident Trump og USA.

Forbavselsen var stor, da jeg tilfældigvis så et billede af læserbrevskribent Peter Dragsbo, som viste sig at være en ældre mand. Kan ældre mænd, som blander sig i debatten, virkelig være så uvidende om, hvad der foregår i verden?

Se lige her brødrene Dragsbo.

Efter ordre fra præsident Trump henrettede det amerikanske forsvar den iranske general Qasem Soleimani. Utroligt mange skurke i denne verden bærer farvestrålende uniformer, og når en mand med et CV, som Soleimani bliver sat ud af spillet, er det hverken mord, drab på en general eller anden form for forbrydelse, men en handling sammenlignelig med skadedyrsbekæmpelse, som gavner alle i den vestlige verden og burde være foretaget for flere år siden, men Trump var den eneste, som havde kuglerne til det.

Trump trak sig fra FN's klimaaftale i Paris, fordi han mente, det var bedst for USA, hvad det også viste sig at være. Han vil ganske enkelt ikke involvere sit land i noget virkningsløst pjat. Hvem i hele verden gør overhovedet noget effektivt for klimaet? Klimatosserne blandt Europas politikere retter alle bebrejdelserne mod Trump, måske for at skjule deres afmagt.

Trumps USA forlod atomaftalen med Iran, fordi Iran ganske enkelt er en utroværdig terroristbefængt slyngelstat, som skal holdes i meget kort snor. Højtråbende europæiske ledere, som Macron og Merkel bør holde igen med kritikken og spytte lidt mere i fællesskabets bøsse. Trump og hans USA beskytter den frie verden, og de amerikanske skatteydere betaler regningen, så måske er det meget rimeligt, at Trump holder rorpinden.

I kraft af den store indflydelse rundt omkring i en urolig verden bliver der skabt mere og mere respekt og sympati for et yderst stærkt USA ledet af Trump. USA har i tidens løb reddet Europa adskillige gange. Nu prøver de at få lidt styr på Mellemøsten, men man må håbe, at USA stadig har et øje på Europa, for her går det en gang imellem rivende galt.

I en ikke så fjern fortid mødtes en russisk diktator og en tysk kansler. De blev enige om at dele Polen uden Polens indblanding.

I denne weekend mødtes en tysk kansler med det tætteste, vi kommer på en russisk diktator, de skulle tale om løsning af problemer i Mellemøsten.

Jeg håber, Trump og kavaleriet holder øje med, hvad disse to personer begge, fra den kommunistiske elite i henholdsvis DDR og Sovjet kan finde på, når det drejer sig om Europa.

John Jensen skriver om Trumps ageren i blandt andet Mellemøsten. Arkivfoto: Andreas Bastiansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce