Annonce
Svendborg

Debat: Tal-akrobat

John Jensen, Svendborg
Annonce

Læserbrev: I et FAA læserbrev d. 5. okt. udtrykker tre personer med tilknytning til Bedsteforældre for Asyl-Fyn og Røde Kors Langeland overordentlig stor begejstring for en Hans Lassen, som i Kontakt mellem Mennesker-regi havde bjergtaget tilhørerne med sit brug af tal og statistik.

De tre læserbrevskribenter, Pia Sigmund, Ann Jeppesen og Hanne Østergaard, blev ved Hans Lassens talmagi overbevist om at integration af indvandrere og flygtninge går langt bedre end vi ellers hører. Integrationen er lykkedes over al forventning, og flere og flere indvandrere og flygtninge kommer i uddannelse og beskæftigelse.

For undertegnede, som har fulgt med i flygtninge og indvandrerdebatten i årevis, er ovennævnte ganske uforståeligt. Tal kan bruges på mange måder, i nogle sammenhænge kan tre være rigtigt mange og i andre sammenhænge kan en million være ganske få.


Tal kan bruges på mange måder, i nogle sammenhænge kan tre være rigtigt mange og i andre sammenhænge kan en million være ganske få.


Jeg vil opfordre de tre læserbrevskribenter og tal-jonglør Hans Lassen til at offentliggøre disse fantastisk positive tal. I en tid hvor efterhånden mange har indset at integration af flygtninge og indvandrere har været en stor fiasko de sidste tredive år, kunne det være interessant at studere Hans Lassens tal nærmere.

Som på alle andre områder suser fake news og vrøvl rundt og forurener debatten, så et læserbrev med de mange flygtninge- og indvandrerpositive tal og deres oprindelse vil være velkommen i flygtningedebatten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

Teknik- og Miljødirektør: Det er ikke kommunens ansvar at skaffe vand til borgere i Lebymark

Annonce