Annonce
Svendborg

Debat: Svendborg Kommune skal have natur helt ind i byen

Kristine Andersen, formand, DSU Svendborg
Annonce

Læserbrev: Budgettet for 2020 er for Svendborg Kommune i hus. Der er fokus på en masse vigtige ting: Folkeskolen, ældreplejen, offentlig transport, kultur, og jeg kunne nærmest fortsætte i det uendelige, for der er virkelig mange gode ting, som kommer til at gøre en reel forskel for helt almindelige mennesker.

Naturen er også med i budgettet, og der er sat penge af til skovrejsninger i udvalgte og store områder. Det er godt, men ikke godt nok. Jeg mener, at Svendborg skal have meget mere natur, ikke kun ude i skoven, men også inde i byen. Overalt er insekter og dyreliv i ekstrem tilbagegang, og det skal vi gøre noget ved. Derfor mener jeg, at naturen skal ind alle de steder, det kan lade sig gøre. Væk med kedelige grønne græsarealer i parker, ved boligområder, ved vores offentlige institutioner, og alle de andre steder der nu findes græsplæner i kommunen. Lad os i stedet få plantet hjemmehørende vilde blomster og andre vegetationer, som er til gavn for både os og insekter.

Jeg håber, at hele Svendborg Kommune kan gå sammen og være med til at skabe øget biodiversitet, uanset om det er i skoven, ved havet eller inde i byen.

Annonce
Annonce
Svendborg

Bil brød i brand på motorvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Svendborg For abonnenter

Ukuelige borgere demonstrerede i Vejstrup: - Lad nu være med at sætte alt muligt lort op i flæng hist og her

Annonce