Annonce
Læserbrev

Debat: Svar på Marianne Mix Larsens indlæg

Læserbrev: Kære Marianne. Du læser mit indlæg, som fanden læser biblen. Jeg påstår overhovedet ikke, at politikere er dovne, jeg undrer mig over deres prioriteringer.

Et opslag over embedsmænds mulige omgåelse af de politiske og demokratiske beslutninger, der blev mødt med tavshed – på nær én, nemlig Venstres borgmesterkandidat Mette Kristensen - og et opslag om Baggårdteatret, der skabte vild debat. Begge opslag var lagt op af mig, hvorfor dit postulat om at ingen gider debattere, er helt hen i vejret.

Jeg har aldrig brugt ukvemsord overfor nogen, så det må vist stå helt for din egen regning.

Jeg har heller ikke flyttet debatten, jeg har udvidet den, så de politikere og borgere, der ikke er på Facebook, også bliver gjort opmærksom på denne – efter min mening – pudsige prioritering, der slet ikke står mål med, hvad vi vælgere bliver stillet i udsigt tre uger før et valg.

Ja, jeg støtter fuldt og helt op om Venstres borgmesterkandidat Mette Kristensen og råber det gerne ud over byens tage. Hun indeholder nemlig alt det, jeg beundrer hos mennesker og politikere: Ordentlighed, hæderlighed og ærlighed.

Lonnie Jensen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce