Annonce
Langeland

Debat: Skyd ikke på politiet

Jannik Mai, 5953 Lohals. Arkivfoto: Anna Stærbo

Avisens opmærksomhed omkring den manglende politimæssige dækning på Langeland er fuldt berettiget og bedst af alt, så er man meget vedholdende. Jeg har selv ved flere lejligheder kritiseret politiet, men altid gjort meget ud af at udtrykke dyb respekt for den enkelte betjents indsats

Så derfor opfordringen til at undlade at skyde på politiet. Ret kanonen mod politikerne, der lovgav for en politireform, som har været afprøvet længe nok til at vise sin uduelighed. Politiet arbejder indenfor en tænkning, der hører hjemme i en helt anden verden. Måske indenfor erhvervslivet? Alt skal kunne dokumenteres og måles og beskrives med mål-termer, osv.

Det ser godt ud i rapporten, at man har en gennemsnitlig responstid på xx minutter. Det er måske grunden til, at man ikke rykker ud til kald om hjælp fra f.eks. Lohals. Hvis vi ser en patruljevogn her, så stopper vi dem og foreslår venligt, at de får sendt deres GPS til reparation. Det må være aldeles utilfredsstillende at være betjent, hvad de modige betjente jo også udtaler her i avisen.

Problemet er, at deres overordnede makker ret og efterkommer Folketingets krav uden et kny. Hvis de begyndte en kritik, ville det være det, man i de kredse kalder for ”en karrierehæmmende bemærkning”. Lad os så finde politikerne og skyde (på) dem. Vi har jo en nyvalgt lokal politiker, der ovenikøbet er medlem af regeringspartiet. Han har ikke været med til at lovgive så tåbeligt, som det er sket. Så lad os se noget handling fra Brandenborg, der viser, at han er valgt på Sydfyn og Langeland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En dag i april

Læserbrev

Debat: Sydfynske trafikprojekter på dagsordenen nu

Coronakrisen har sat meget i stå og i de seneste uger har vi i Folketinget brugt mange kræfter på adskillige hjælpepakker til mange forskellige sektorer for at hjælpe Danmark så skånsomt som muligt gennem krisen. Nu er tiden kommet til også igen at se fremad. Væksten er ikke alene gået i stå, den er også slået tilbage. Derfor er det vigtigt, at vi fra statens side hurtigt får gang i nye projekter, der kan skabe og understøtte ny vækst, beskæftigelse og udvikling. I Venstre har vi nu meldt ud og opfordret til forhandlinger om igangsættelse af infrastruktur- og trafikprojekter. Det sydfynske trafikprojekt ”Fra Omvej til Genvej” skal på dagsordenen i Folketinget nu og sammen med Lolland/Falster dermed skabe hurtigere trafikkorridor fra Sydfyn til Femernforbindelsen, som forventes at komme om nogle år. Her på den sydfynske side handler det om en ny omfartsvej på Tåsinge, og på Lolland-siden om en fremskudt færgehavn. Projektet vil give øget og hurtigere fremkommelighed. På den måde vil projektet medvirke til at gøre Svendborg, Langeland og hele det sydfynske område attraktivt at investere i som virksomhed og samtidig styrke bosætningen. Allerede i disse år inden Femernforbindelsen er etableret, mærker man tydeligt, at trafikmængden øges hen over Tåsinge og Langeland. Derfor skal dette vigtige trafikprojekt på dagsordenen nu. Samtidig udestår der også investeringer i at færdiggøre investeringer i støjskærme fra Svendborgmotorvejen og et stykke frem mod Svendborgsund. En del er lavet. Det resterende bør sættes i gang nu. Og det er ligetil at gå i gang med nu. Helt oplagt er det naturligvis også nu at få sat gang i cykelstiprojektet fra Ollerup til Svendborg. Nu har staten chancen for at gå foran og give et projektet et godt startskud. Lad os komme i gang. Kære regering. Sæt infrastrukturplan på dagsordenen nu, og indkald til forhandlinger. Sæt disse sydfynske trafikprojekter på planen. Der er behov for det.

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Annonce