Annonce
Ærø

Debat: Skjoldnæs skal ind, når Ellen skal ud

Ærø Plus foreslår at sætte Skjoldnæs ind på Søby-Fynshav-ruten, når Ellen skal i dok. Arkivfoto: Andrea Bisgaard
Annonce

Læserbrev: Rejsende til og fra Ærø er fuldstændig afhængig af Ærøfærgernes sejlads, driftssikkerhed og service. Nødvendige dokningsperioder og serviceeftersyn må overholdes og det bør alle rejsende have forståelse for.

Men forståelsen går begge veje, således at de gener man som rejsende får ikke ignoreres af tranportøren men tages alvorligt og afhjælpes. Derfor gør både flyselskaber, jernbaner og færgeselskaber normalt et stort arbejde for at hjælpe deres gæster i tilfælde af aflysninger eller forsinkelser. Dette bør også gælde for Ærøfærgerne.

Nu indstilles ruten til Fynshav i mindst 19 dage fra 11. november uden at Ærøfærgerne på nogen måde anviser de rejsende muligheder for at komme til Als og videre. Færgelejet i Fynshav er bygget på en sådan måde, at det kan indstilles til sejlads med Skjoldnæs, en mulighed som kommunalbestyrelsen bakkede op ved at bevilge et signifikant beløb til dette.

Ærø Plus har derfor stillet et forslag til kommunalbestyrelsen om at udnytte denne mulighed i Ellens fravær. Er der ikke flertal for dette, foreslår Ærø Plus, at Ærøfærgerne stiller en serviceløsning til rådighed for rejsende mellem Ærø og Als, der sikrer en nem og omkostningsfri transport via Bøjden-Fynshav.

Vi tror på, at der er flertal i kommunalbestyrelsen for at tage rejsende til og fra Ærø alvorligt ved at påtage sig det ansvar og den service, der er standard i transportsektoren enten ved at indsætte Skjoldnæs på ruten eller ved at hjælpe rejsende via Bøjden - Fynshav uden ekstra omkostninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce