Annonce
Debat

Debat: Sjældent har jeg oplevet noget så åndssvagt

Hans Ove Jelle fra Vindeby stiller sig uforstående overfor, at det er så svært at få en vaccinationstid mod Covid-19 vaccine. Foto: Katrine Becher Damkjær

Læserbrev: Da jeg åbnede min mail i morges, var der ny Digital Post fra Statens Serum Institut med tilbud om vaccination mod Covid-19.

Som den gode borger jeg er, loggede jeg på www.vacciner.dk med mit NemID. Sjældent har jeg oplevet noget så åndssvagt.

Jeg startede med at få at vide, at jeg var nummer 8999 i køen, og at ventetiden var cirka 35 minutter. Da jeg endelig kom på, skulle jeg vælge vaccinations-sted. Man kan vælge mellem en medarbejder i Svendborg, Odense, Sønderborg og Slagelse. Ligegyldigt hvad jeg valgte, var der ingen ledige tider i februar, marts eller april.

Jeg er ikke nået så langt, men har ladet mig fortælle af en, som brugte fem timer på det i går, og endelig fik den første tid, at hun ikke kunne få tid nummer to og derfor ikke fik nogen tid overhovedet.


Måske skulle de se, om de kunne finde en til at lave et booking-system?


Når der ikke er ledige tider, opfordres man til at søge igen senere, da der hele tiden bliver lagt nye tider op. Det vil sige, at man skal bruge en halv time med jævne mellemrum for at se, om man måske kan få en tid. Måske skulle de se, om de kunne finde en til at lave et booking-system?

Jeg ville gerne være en god borger og vise samfundssind, men jeg bliver nok nødt til at opgive at blive vaccineret, indtil der kommer en privat udbyder, som er afhængig af, at kunderne kan komme i kontakt med ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Fernisering i fire kunsttårne

Svendborg

Eksamensfri og karakterfri: Skolefolk vil åbne ny friskole i Tankefuld

Annonce