Annonce
Læserbrev

Debat: Søfartsskole-projekt passer perfekt ind i omgivelserne

Annonce

Alle klappede i hænderne, da en investor og potentiel køber af den tidligere Kogtved Søfartsskole i efteråret sidste år bankede på hos kommunen med anmodning om en omdannelse af skolen til et seniorbofællesskab. Skolen har stået tom siden 2008, og der var ikke grænser for begejstringen, og alle syntes, at det var et fantastisk projekt. Efter en masse administrativt arbejde, møder med den politiske ledelse, borgmester og udvalgsformand, og politiske drøftelser i Teknik- og Erhvervsudvalget har investor nu meddelt kommunen, at man sætter projektet på standby.

På denne baggrund har Venstres byrådsgruppe anmodet borgmesteren om at genoptage forhandlingerne med investor med henblik på opnåelse af konsensus for realisering af projektet. Det er vigtigt for både området omkring Kogtved Søfartsskole og for Svendborg Kommunes omdømme, således at vi også i fremtiden kan tiltrække både interne og eksterne investorer.

Og nej, det handler ikke om at falde på halen for en investor. Det handler om, at vi er blevet præsenteret for et projekt, som passer perfekt ind i omgivelserne ved Kogtved Søfartsskole, men som desværre møder så meget modstand fra kommunens side, at investor for nuværende ikke ønsker at gennemføre projektet. Og det er rigtig ærgerligt.

Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce