Annonce
Debat

Debat: Sæt tempoet ned i arbejdslivet

Käthe Lund, SF Svendborg. Privatfoto

Læserbrev: Godt at se Socialistisk Folkeparti lancere et forslag om at skabe bedre arbejdsvilkår for offentligt ansatte i kølvandet på coronalivet. Grundlovsdag spillede Socialistisk Folkeparti ud med et forslag om at sætte tempoet i arbejdslivet lidt ned og forebygge stresslidelser. Det er rart for SF Svendborg, der har været med til at give impulser til ideerne bag forslaget. Vi foreslog ved budgetforhandlingerne i 2020, at de muligheder, som hjemmearbejdet også har givet, aktivt skulle indgå i tilrettelæggelsen af arbejdet.

Mange private virksomheder har set mulighederne i at give medarbejderne større fleksibilitet i arbejdet. Her gives også vilkår, der sikrer forsvarlige arbejdsforhold i hjemmene. SF Svendborg har et ønske om at inddrage medarbejderne i tilrettelæggelse og udnyttelse af en mere hensigtsmæssig arbejdsplads. Det har vi været i en konstruktiv og givende dialog med medarbejdersiden af HovedMED om.

Arne Ebsen, SF Svendborg. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen

Ved at gå nye veje for den del af de offentligt ansatte, der har muligheden for at udnytte hjemmearbejde, kan vi sikre, at Svendborg Kommune forbliver en attraktiv arbejdsplads. Det er helt afgørende, såfremt vi på sigt skal kunne rekruttere nye medarbejdere og arbejde frem mod det mål, som Socialistisk Folkeparti har sat sig for kommunens arbejdspladser. Vi arbejder for at blive den mest innovative medarbejderplads blandt de fynske kommuner, der ikke alene går nye veje i tilrettelæggelsen af arbejdet, men også sikrer uddannelse, omskoling og udvikling for alle medarbejdergrupper.

Annonce


SF Svendborg har et ønske om at inddrage medarbejderne i tilrettelæggelse og udnyttelse af en mere hensigtsmæssig arbejdsplads.


Det tror vi på, vil komme de mange mennesker, der dagligt er i berøring med kommunens ansatte, til gode. Vi skal drage omsorg for, at vore medarbejdere føler sig trygge, værdsatte og respekterede. Derfor skal medarbejderne aktivt være en del af den proces, så vi ikke oplever situationer som den, der blev lærerne til del, da skolereformen i sin tid skulle implementeres. Det skete hen over hovedet på de ansatte, der tilmed fik forringet vilkårene. Resultatet af den proces kender alle, der er under en eller anden form har berøring med folkeskolen, og den er bestemt ikke værd at tragte efter.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Skjoldnæs-kaptajn har afleveret sine nøgler: Stopper med øjeblikkelig virkning

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: 173 testet positiv det seneste døgn - antallet af indlagte stiger med fire

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Skepsis over ny legeplads: Kommer til at gå ud over torvehandlen

Ærø For abonnenter

Hverken glamping eller hotel: Søbygaards fremtid er på plads

Faaborg-Midtfyn

Sensationelt fund: Ligsten over prominent Faaborg-købmand dukker op under kirkens gulv

Langeland For abonnenter

Nyt fra Langelands erhvervsliv: Gode penge i grise, svære kår for yoga-retreat og parløb i Peløkke og Luxenborg uden den store succes

Erhverv For abonnenter

Trælastkæden Bygma bekræfter: - Ja, vi er på vej til Svendborg

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Leder For abonnenter

Avisen mener: Letbane kan overtrumfe klima i valgkamp

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Ærø

Pengene vælter ind: Ærø kåret til Europas mest energiansvarlige ø

Danmark

Snart bliver toiletbesøg en del af corona-bekæmpelsen

Svendborg

Snart kan børnene rutsje og klatre i midtbyen: Sådan kommer den nye legeplads på torvet til at se ud

Langeland For abonnenter

Værtshus-ejer i retten for at holde åbent under nedlukning: - Det er ikke rimeligt med så kort varsel at regne med, at vi har styr på restriktionerne

Kultur

Fem nye navne på Heartland: Fleetwood Mac-legende giver sin første solokoncert i Danmark

Annonce