Annonce
Debat

Debat: Problemerne forsvinder desværre ikke ved at flytte folk til andre områder

Dorthe Ullemose, byrådsmedlem for DF. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Læserbrev: Det er glædeligt, at John Arly Henriksen er lige så optaget af integration, som jeg selv og afviser det forslag, som Venstre i Odense kommer med om, at Vollsmose-beboere skal tvangsflyttes til Svendborg.

Den opgave er vi begge enige i, at Odense selvfølgelig selv skal løfte.

Christoffer Lilleholt (V) skriver i et indlæg, at Svendborg gør det godt i forhold til integration, og det giver John Arly ham ret i. Men det, synes jeg, er en påstand med modifikationer.

For hvad kendetegner en vellykket integration?

For mig handler det om, at man har et arbejde, forsørger sig selv og tilslutter sig og efterlever de grundlæggende normer og værdier i Danmark.

Det kan vi ikke sige, at vi er helt lykkede med i Svendborg Kommune, hvor størstedelen af borgerne fra ikke-vestlige lande er arbejdsløse, og dermed forsørges af danske skatteydere.

Som jeg tidligere har oplyst, kan vi i Svendborg Kommune spare 28 millioner om året, hvis vi havde lige så få ikke-vestlige indvandrere på offentlig forsørgelse som landsgennemsnittet. Helt galt står det til med indvandrerkvinderne, som for de flestes vedkommende isolerer sig i hjemmet.


Grunden til, at vi Svendborg Kommune ikke længere har betegnelsen en ghetto er, at vi har fordelt beboerne i flere forskellige områder.


Dansk Folkeparti har ved flere anledninger krævet kvinderne i nytteaktivering, så de kan yde til samfundet for de sociale ydelser, de modtager. Men det kræver velvilje fra de andre partier.

Grunden til, at vi Svendborg Kommune ikke længere har betegnelsen en ghetto er, at vi har fordelt beboerne i flere forskellige områder. Men problemerne forsvinder desværre ikke ved at flytte folk til andre områder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce