Annonce
Debat

Debat: Populistisk, Mette Kristensen

John Arly Henriksen (S) kalder Venstrespidsen Mette Kristensens ageren for populistisk. Foto: Katrine Becher Damkjær

Læserbrev: Det er valgår, og Venstre i Svendborg Kommune har tilsyneladende en klar strategi om, at Socialdemokratiet i byrådet skal være ansvarlig og have kritik for alt, hvad der sker på den politiske agenda. Også selvom mange andre partier stempler ind. Senest har Venstre sat flere enkeltsager på dagsordenen, uagtet de selv har stemt for tiltagene, hvorfor forvirringen må være stor blandt borgerne. Nu må man ej heller rose Mette Kristensens eget smukke opland med et Morten Korch citat (i et læserbrev bragt den 7. maj, red.), uden det skal misbruges i Venstres politiske spin.

Lad det være klart: Hvis Administrationen i Svendborg Kommune har fejlet, skal det påtales af os politikere, og der skal rettes op. Men vi vil ikke, som Venstre tilsyneladende har interesse i, sætte nogen i den offentlige gabestok eller skabe en stemning af mistro og nedgørelse af kommunens mange dygtige dedikerede medarbejdere. Vi har stor tillid til og respekt for det store arbejde, der dagligt udføres i den kommunale forvaltning. Vi klarer udfordringerne internt og med værdighed. Gabestokkens tid er forbi.


Annonce

Vi klarer udfordringerne internt og med værdighed. Gabestokkens tid er forbi.


Vi glæder os som parti over, at der er kommet styr på økonomien i Svendborg Kommune, og der har blandt andet aldrig været uddelt så mange penge til lokalområderne (og Mette Kristensens eget opland) som i denne periode. Baggrundtjek bare, og I vil få bekræftet, hvor lidt der skete i lokalområderne i sidste Venstre-ledede valgperiode. Her i kommunen er der også kommet flere medarbejdere i daginstitutioner og på skoler. Der er investeret i infrastruktur og byfornyelse, og der bygges som aldrig før, blandt andet fordi vi oversvømmes med begejstrede nytilflyttere og dermed gode skatteborgere. De kommer jo netop, fordi det går fantastisk og forrygende her i vores smukke smørhul. Så vi må jo gøre meget rigtigt, men det kan Venstre tilsyneladende ikke få øje på. Det kan mange andre gode borgere i det ganske land heldigvis godt se.

Mette Kristensen og Venstre kan tilsyneladende kun se og fokusere på det negative og enkeltsagerne. Enkeltsager og kommunale udfordringer vil naturligvis altid vil dukke op. De sager skal og vil vi tage hånd om, men med politisk værdighed og ikke bruge dem som populistisk valgspin, som Venstre gør. Vi er i Socialdemokratiet oppe i helikopteren. Vi fokuserer på at varetage hele kommunen, i modsætning til den enkeltsags- og sognerådsstrategi som Venstre tilsyneladende lægger for dagen her op til valget.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Trælastkæden Bygma bekræfter: - Ja, vi er på vej til Svendborg

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Først erobrede de Svendborg Havn: Kammerateriet-kammerater åbner strandbar i Haderslev

Langeland For abonnenter

Værtshus-ejer i retten for at holde åbent under nedlukning: - Det er ikke rimeligt med så kort varsel at regne med, at vi har styr på restriktionerne

Svendborg

Bøderegnen fortsætter: Politiet giver bøder til yderligere 10 bilister på Nyborgvej

Navne For abonnenter

Nekrolog: Inga Jønsson var et socialt samlingspunkt

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Det ser uhyggeligt ud: Danmarks bedste motionsrute stinker af døde fisk

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Kronik: Malteserordenen - hvem er det?

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Svendborg

Oversete kræftknuder og stærke sovepiller: Svindellæge fra Svendborg har også været kritiseret for dårligt lægearbejde

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Svendborg

11 bøder på 40 minutter: Bilister blæser på vejarbejde

Ærø For abonnenter

Jens Weiss er gal: - Jeg kan ikke længere stå model til det her

Svendborg For abonnenter

Hjem blev fyldt med skoldhedt vand: - Det var første gang i 25 år

Annonce