Annonce
Svendborg

Debat: Politisk korrekthed i Svendborg Byråd?

Johan Emil Rasmussen (DF) . Foto: Privat
Annonce

Læserbrev: Vi lever i en tidsperiode, hvor det er svært at være mand. I sammenhænge hvor en kvinde har følt sig krænket, uanset hvad intentionen måtte have været, kan hun udnytte situationen til at få manden ned med nakken.

Den feministiske populisme er nu også nået til Svendborg Byråd, hvor der er nedsat et råd, som skal udarbejde retningslinjer for, hvordan man vil gribe det an, hvis nogle skulle føle sig krænket.

Jeg er ikke så bekymret for mig selv, da jeg altid opfører mig pænt, men jeg er bekymret for den mentalitet, som er ved at sprede sig. Selvfølgelig skal man opføre sig pænt og ordentligt - ingen tvivl om det. Dog er vi nået til et punkt, hvor man ikke længere har et personligt ansvar for at løse sine egne problemer, men i stedet for skal gøre en sag ud af alverdens banaliteter og akavede misforståelser.

Som menneske vil man uundgåeligt i løbet af livet opleve at møde andre, der har normer og grænser, som adskiller sig fra sine egne. Selvom der selvfølgelig kan være undtagelser, som der skal siges fra overfor, så bliver man generelt nødt til at tage dette i stiv arm, ellers så får man meget svært ved at fungere med andre mennesker.

Vi skal før næste byrådsmøde bruge vores tid på et temamøde om sexisme. Jeg overvejer kraftigt, om jeg skal bruge den times tid på noget andet, som rent faktisk kunne være til gavn for kommunens borgere - gode forslag modtages gerne.


Vi skal før næste byrådsmøde bruge vores tid på et temamøde om sexisme. Jeg overvejer kraftigt, om jeg skal bruge den times tid på noget andet, som rent faktisk kunne være til gavn for kommunens borgere

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Et godt og affaldsfattigere 2021

Navne

80 år: Finnebarn blev på Langeland

Annonce