Annonce
Læserbrev

Debat: Politisk kaos mere end godt politisk håndværk

Socialdemokraternes gruppeformand skamroser borgmesteren for - som kaptajn på et skib ude af kurs - at tage over og bringe det vildfarende skib ind på rette kurs igen. Det synes vi også er godt. Men det var også nødvendigt med den besætning, kaptajnen har udstyret skibet med.

Men jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at socialdemokraterne nu i denne stund har behov for og i strid med sandheden at udskamme Venstre og påstå, at vi slår lejr i investors forhave og lægger os fladt ned. John Arly Henriksen, min gode kollega, det ved du godt ikke passer. Du har jo selv været med til alle møder, hvor du har hørt, hvordan Venstre har argumenteret for at søge et kompromis, som alle kunne se sig selv i og kunne sikre projektets gennemførsel. Et kompromis, som borgmesteren nu har måttet bære igennem for jer.

Når jeg ser kaptajnen overtage roret på skibet, som sejlede i siksak-kurs og var på vej til en grundstødning, så ser jeg også styrmanden og tre stædige dæksdrenge, der totalt har mistet overblikket, og som nu forsøger at tvære skylden for den truende grundstødning af på andre. Det er ikke godt sømandskab.

Men tak til Bo Hansen. Fordi du tog over, her hvor din besætning i udvalget svigtede.

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce