Annonce
Debat

Debat: Pas på, du ikke overspiller din rolle, Brostrøm

Lars Dreyer. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Læserbrev: Vi lever i en hektisk tid, hvor utallige informationer bliver givet på TV, i den skrevne presse, på e-boks, i breve og på de sociale medier.

Og vi bliver vel også lidt forvirrede, for ikke alt virker gennemtænkt.

De, der ser nydelige ud og er oratorisk godt begavede (kunsten at tale overbevisende, forståeligt og korrekt)scorer mange point (måske billige) hos seere og læsere, næsten uanset indholdet, men engang imellem plumper de, måske uforvarende, i.

Tag f.eks. en af mine kære venner. Han modtager ikke informationer på e-boks, men får breve fra det offentlige. Han fik for nylig brev fra Sundhedsstyrelsen med tilbud om vaccination mod covid-19 – i øvrigt ligesom de ældre damer, Gerda og Asta, der var omtalt i Fyns Amts Avis den 16. januar. Fem sider, hvor første side var informationen med tilbud om vaccination og de fire følgende stort set kun var oplysning om, hvordan man behandler personoplysninger med en mængde henvisninger til mail-adresser og internet adresser! Første side oplyser om, hvordan man bestiller tid - også med flere internethenvisninger. Meget smart, når man nu ikke bruger hverken Ipad eller computer. Min vens datter har forsøgt at bestille tid, men forgæves - ingen ledige tider før sidst i maj og juni.

Hvad sker der så? Ja, måske opgiver man at blive vaccineret - men det er vel ikke meningen?

Og hvem er så i øvrigt brevunderskriverne? Det er direktør Henrik Ullum fra Statens Serum Institut og direktør Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen. Mon de overhovedet kender noget til brevet, som tydeligvis er sammenfattet af embedsmænd.

Og så skal vi vel også lige have sagen om de kræftramte børn med! Her har Avisen Danmark og DR dokumenteret, at professor Keld Schmiegelow fra Rigshospitalet og Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, siden februar 2018 i det skjulte har arbejdet på at centralisere behandlingen af kræftsyge børn. Hvor til? Naturligvis til Rigshospitalet i København. Det har medført en storm af protester fra såvel ”almindelige” mennesker som politikere af især blå observans.

Og igen er den pæne og nydelige og oratorisk godt begavede Brostrøm i centrum.

Pas nu på Brostrøm, at du ikke overspiller din rolle. Mange har stor tillid til dine mange ord, men hvis du bliver afsløret endnu engang, så skal du måske finde et andet arbejde.


Pas nu på Brostrøm, at du ikke overspiller din rolle. Mange har stor tillid til dine mange ord, men hvis du bliver afsløret endnu engang, så skal du måske finde et andet arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Corona-eksperten: Sådan kan vaccinen komme til at ændre din hverdag

Annonce