Annonce
Debat

Debat: Op i helikopteren, Mette Kristensen

John Arly Henriksen, Socialdemokratiet. Foto: Anders H. Jensen

Læserbrev: Mette Kristensen (V) søger i sit debatindlæg i FAA den 2. marts 2021 fejlagtigt at tolke mit tidligere indlæg omkring bosætning i Svendborg kommune i FAA den 21.januar 2021.

Det er tilsyneladende faldet hende for brystet, at jeg kom til at nævne, at Svendborg af mange årsager, er lokomotivet i kommunen. (Det tænker jeg da ikke kan benægtes). Så er det nemt bevidst at mistolke mine metaforer.

Jeg skriver også, at der skal være ræson i udviklingen i hele kommunen, og at alle 13 lokalområder skal tilgodeses. Det er ikke enten eller, men både og, og jeg har hele tiden været en fortaler for en kommune i balance. Mange ved, at jeg er lige så stolt af Damestenen som jeg er af Egebjerg Mølle eller for den sags skyld mange andre aktiver i kommunen.


I stedet for at komme op i helikopteren og se kommunen som et hele, og derved anerkende de værdier, som ikke kun oplandet har


Dog bekymrer det mig voldsomt, at Mette Kristensen, som er Borgmesterkandidat for HELE Svendborg kommune, har et så ensidigt fokus på lokalområder. I stedet for at komme op i helikopteren og se kommunen som et hele, og derved anerkende de værdier, som ikke kun oplandet har, men da så sandelig også Svendborg, hvor den i kommunen største befolkningsgruppe bor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce