Annonce
Ærø

Debat om færgebilletter: Når indsatsen er fem kroner, kunne man fristes til at tro, at folk er bedøvende ligeglade

Michael Rasmussen tog chancekøen til elfærgen Ellen, fordi der ellers stod, at der var fuldt booket. Da han kom med via chancekøen, var der alligevel langt fra fuldt booket, fortæller han. Foto: Michael Rasmussen
Annonce

Der var ikke et øje tørt, da de 16 sognerådsmedlemmer (inklusiv færgealtmuligmand Keld Markmann Møller) bebude, at i hele august og september skulle en enkeltbillet til bil inklusiv fører kun koste fem krone. En rigtig solstrålehistorie eller?

Da undertegnede ville bestille en returbillet med det gode "skiw" Ellen den 9. august klokken 15.30 fra Fynshav, var alt udsolgt. Trods opringning både lørdag og søndag om der muligvis var et afbud var svaret: Gantz besetzt.

I håbet om mirakler valgte jeg at tage plads i chancekøen, og stor var min overraskelse, da der var mindst 10 ledige pladser.

Når indsatsen er hele fem kroner, kunne man fristes til at tro, at folk er bedøvende ligeglade med den femmer de mister. Det er jo helt til grin.

Når andre ø-rederier kan finde ud af at opkræve fuld pris for en billet, og først refundere når folk møder op, ja, så ville alt se anderledes ud.

Med min naive tro på hr. Møllers evner udi det praktiske, kan jeg forudse, at denne ordning kan være klar allerede ved udgangen af september. Mon sognerådet har hørt om begrebet "resultatløn"?

Det ville ikke være sjovt for en færgedirektør at gå sulten i seng.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce