Annonce
Ærø

Debat: Ny naturpolitik kommer snart

Knud Nielsen. Arkivfoto
Annonce

Læserbrev: Metha Feddersen efterlyste i læserbrev for nogle dage siden mere aktivitet fra kommunens side for at bevare naturen på Ærø.

Det er sådan at kommunen lige nu er i fuld gang med at få udarbejdet en naturpolitik, som skal sikre bevaring af og støtte til mangfoldigheden i naturen på Ærø. Kommunen etablerede for et års tid siden en arbejdsgruppe, hvori indgår repræsentanter for både naturinteresser og for landbruget. Gruppen arbejder med forskellige slags natur på øen såsom vådområder, vandløb, hegn og diger, skove og overdrev, der er tilholdssted for plante- og dyrelivet.

Gruppen forventes at være klar med et oplæg til naturpolitik for Ærø Kommune i begyndelsen af 2020. Oplægget vil omhandle både hvad kommunen ønsker at gøre for naturen og baggrunden herfor. Oplægget vil derefter blive præsenteret på et borgermøde, hvor alle vil få mulighed for at komme til orde med bemærkninger, spørgsmål og kritik, inden det kommer til politisk behandling i kommunalbestyrelsen. Vi håber at rigtig mange vil deltage, så vi kan få tilslutning fra alle sider til en god naturpolitik for Ærø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Boblerier: Skadedyr str. XXXXXL

Annonce