Annonce
Debat

Debat: Naturpolitik eller valgkamp

Jens Weiss. Foto: Rikke Brunsgaard Andersen

Læserbrev: Vores allesammens borgmester på Ærø, talsmand for den Ærøske natur politik, fremhæver i sit læserbrev de gode kræfter, som står bag det oplæg, der skal stemmes om på det kommende kommunalbestyrelsesmøde. Jeg som troede, at det er et fælles kommunalt oplæg, en fælles beslutning vi tager til naturens bedste. Ja, jeg bliver nok klogere nu Hr. Borgmester.

Oplægget som: - I korte træk går planen ud på at skabe plante- og fauna-passager mellem Ærøs fire store naturområder.

Der burde nok have stået: - At genskabe plante- og faunapassager på Ærøs naturområder. En samlet kommunalbestyrelse har i 2021 afsat 2 millioner kroner - 341,00 koner pr. indbygger -  svarende til en stor bukket blomster til hinanden. Det er så Venstre, Konservative, SF, Ærøs Fremtid og Socialdemokratiet som vil være garant for, hvordan den buket skal se ud. Hvis Socialdemokratiet får deres vilje, bliver det nok røde roser. Valgkampen er skudt i gang af Borgmester Ole W. Petersen.

Annonce

Bare det nu ikke går som ved sidste valgkamp, hvor vores borgmesterkandidat for Socialdemokratiet skød i gang med at proklamerer en ny SFO bygning. Den er grundet politiske og administrative problemer blevet meget forsinket og meget dyrere.

At borgmesteren mener, at en arbejdsgruppe med gode kræfter fra det grønne råd og med inddragelse af landbruget har deltaget i udvalgsarbejdet, stemmer ikke overens med det faktum i referatet fra Økonomiudvalget, hvor et flertal, bestående af borgmester Ole W Petersen, landmand Bent Juul Sørensen, afdelingsleder Mads Boberg Hansen og Cand.merc. Flemming Boye, beklager, at landbruget ikke har deltaget i hele processen. Hvorfor mon ikke?


Det faktum, at Ærø Plus og Ærø i Centrum i hele valgperioden har arbejdet hårdt for at genskabe natur på Ærø, udebliver totalt i borgmesterens læserbrev.


Det faktum, at Ærø Plus og Ærø i Centrum i hele valgperioden har arbejdet hårdt for at genskabe natur på Ærø, udebliver totalt i borgmesterens læserbrev.

Ærø i Centrum har for eksempel været primus-motor på at få et stenrev til Ærø, at opgradere naturpleje og afgræsning, at bevarer frøer og tudser, at få etableret genbrug af byggematerialer og har igennem Ærø Naturforening opkøbt jord til et beplantnings-projekt i Skovby, hvor vi ikke har set de ovennævnte ”naturpartier” købe folkeaktier eller samarbejde om dette naturprojekt. Vores motto, - En for alle, alle for Ærø, håber jeg skinner igennem i næste valgperiode, Ole.

Annonce
Ærø For abonnenter

Succes i Borgnæs: Skurvogn omdannet til cafe

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Varmt kyllingekød og defekt køleskab: Burgerrestaurant får sur smiley og bøde

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Kristian vil have lovlige gaderæs: - Det er en sport, der bør ligestilles med fodbold og håndbold

Debat

Debat: Venstres borgmesterkandidat vrøvler

Ærø

Sidste chance: Eneste vaccinested på Ærø lukker

Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Coronasplittelsen må ikke slå rødder

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Debat: Landbruget - et overreguleret erhverv

Erhverv

Stor manøvre i sydfynsk bilbranche: C.A. Larsen overtager Citroën og Opel

Faaborg-Midtfyn

Sidst kom der 17.000 på Brahetrolleborg: Nu går de efter 20.000 gæster i weekenden

Svendborg

Sort Audi stjålet i Hesselager: Politiet har en mistænkt i kikkerten

Erhverv For abonnenter

Brugsforening standser blødning med omstridt butikslukning: - Det var mit lille barn

Svendborg

Narkosalg, afpresning og vold: To svendborgensere fængslet

Annonce