Annonce
Svendborg

Debat: Når Sydfyn er smukkest

Arkivfoto
Annonce

Læserbrev: En fantastisk uge lakker mod enden. En uge hvor Sydfyn og Svendborg er blevet brandet på ypperligste måde. En uge med fest og farver, og hvor vores smukke egn er blevet præsenteret flot, både lokalt og nationalt.

Et supergodt initiativ med 5700 Summer, som blev afviklet i haver og baggårde, og hvor musikken var fællesnævneren, afsluttende med en ekstrakoncert og et imponerende festfyrværkeri. En uge hvor Sydfyn fik primetime i nationalt tv flere gange og hvor selv Kronprinsen og Sebastian Klein måtte overgive sig.


Tro mig kære Sydfynboer, vi er kommet stærkt på landkortet de seneste dage, og derfor har jeg i disse tider 'ja-hatten på'

John Arly Henriksen


Sol og sommer og en delfin som boltrer sig i sundet. Delle er blevet hele Sydfyns darling og den skaber konstant spot og omtale. Det kan ikke købes bedre for penge. Tro mig kære Sydfynboer, vi er kommet stærkt på landkortet de seneste dage, og derfor har jeg i disse tider 'ja-hatten på' og fryder mig over fyldte gader og hoteller. Jeg håber virkelig, at erhvervslivet får lidt medvind trods Coronaen og de ulyksaligheder den har bragt.

Den flotte branding Sydfyn har fået, kan kun gøre godt og tilskynde andre at flytte til vores smukke egn. Blandt andet derfor tror jeg på, at planlagte byggerier og udstykninger nok skal blive fyldt op. Svendborg – Hvor ellers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

Annonce