Annonce
Debat

Debat: Lokalt skal vi også stille krav

27-årige Johan Emil Rasmussen er byrådsmedlem for Det Konservative Folkepart i Svendborg Kommune. Foto: Katrine Becher Damkjær

Læserbrev: I mandagens udgave af Fyns Amts Avis efterlyser John Jensen byrådspolitikere, som gerne vil tage integrationsproblemerne alvorligt.

Ros til John Jensen for at sætte fokus på dette. Det er et vigtigt emne, og det er ikke optimalt, at Svendborg Kommunes udgifter til integration ligger over landsgennemsnittet. Det er vi helt enige om.

Selvom udlændinge- og integrationspolitik jo fylder mest på Christiansborg, så spiller vi som kommunalpolitikere selvfølgelig også en væsentlig rolle.

På landsplan arbejder Det Konservative Folkeparti for en stram udlændingepolitik, hvor der stilles håndfaste men rimelige krav. Krav om, at man lærer dansk, tager et arbejde og forsørger sig selv.

Lokalt skal vi også stille krav. For eksempel om nytteaktivering, hvis man ikke er i arbejde. Netop forslaget om nytteaktivering er, efter ønske fra DF og Konservative, taget med videre i arbejdet med kommunens indsatsplaner på beskæftigelses- og integrationsområdet.


Selve ambitionen om at få flere i beskæftigelse og dermed nedbringe udgifterne er vi helt enige om


Vi kan altid diskutere, hvilke værktøjer der egner sig bedst, men selve ambitionen om at få flere i beskæftigelse og dermed nedbringe udgifterne er vi helt enige om

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Fernisering i fire kunsttårne

Svendborg

Eksamensfri og karakterfri: Skolefolk vil åbne ny friskole i Tankefuld

Annonce